Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΕΟΠΥΥ αναζητά 42 φαρμακοποιούς & βοηθούς - Δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος



Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναφορικά με 30 φαρμακοποιούς και 12 βοηθούς φαρμακοποιών για διάστημα ενός έτους, απευθύνει ο ΕΟΠΥΥ.
Onmed.gr

Οι φαρμακοποιοί αυτοί, θα στελεχώσουν τα φαρμακεία του Οργανισμού.

Τα απαιτούμενα προσόντα για τους φαρμακοποιούς είναι πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής από ελληνικό ή ξένο ΑΕΙ, άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού.

Κύρια προσόντα για τους βοηθούς φαρμακείων είναι η άδεια άσκησης επαγγέλματος βοηθού φαρμακείου ή βεβαίωση εκδιδόμενη από αρμόδια διοικητική αρχή ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος και οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που οδηγεί στην απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωσης.

Ο ΕΟΠΥΥ ειδικότερα, αναζητά φαρμακοποιούς ηλικίας 18-65 ετών, που να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ και καλή γνώση ξένης γλώσσας και εφόσον προσληφθούν, να εγγραφούν στην Δ.Ο.Υ ως επιτηδευματίες.

Τα κριτήρια που θα λειτουργήσουν υπέρ των υποψηφίων είναι η εντοπιότητα με την περιοχή όπου προκηρύχθηκε η θέση, ο χρόνος ανεργίας, η ύπαρξη ανήλικων παιδιών και η πολύτεκνη οικογένεια, καθώς και η προηγούμενη εμπειρία.

Δείτε εδώ την εκδήλωση ενδιαφέροντος του ΕΟΠΥΥ

3 σχόλια:

  1. ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ 18 ΕΤΩΝ ... ΕΛΕΟΣ ... ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχει ο συνάδελφος για τους ...18χρονους φαρμακοποιούς, αλλά η ουσία είναι ότι ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΠΕΘΑΝΕ αν μπορεί να ανοίξει φαρμακείο ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ. ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή