Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΙΔΙΚ

  Αθήνα, 02/01/2012

                                        Ανακοίνωση - Ενημέρωση
 
   Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.  κο Γερ. Βουδούρη και τον Διευθυντή του γραφείου της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το μόνο που μπορέσαμε να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι βάσει της εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας και της τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο της Γενικής Γραμματέως, επιβεβαιώνεται η προφορική συμφωνία της Γενικής Γραμματέως κας Α. Δρέττα με τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΙ.ΔΙ.Κ. κο Γ. Βουγιούκα για ισχύ των ήδη υπαρχουσών συμβάσεων των μεταφερόμενων φορέων στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. αφενός και αφετέρου για συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας μέχρι 05/01/2012 και συμφωνία στον νέο τύπο σύμβασης που θα υπογραφεί μεταξύ των παρόχων και του νέου Οργανισμού.
   Αργά σήμερα το απόγευμα έχουμε συνεννοηθεί να συνομιλήσουμε πάλι τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για διευθέτηση κάποιων εκρεμμοτήτων στην τωρινή λειτουργία του όλου συστήματος.
   Προς το παρόν σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και θα σας ενημερώνουμε άμεσα για τις όποιες εξελίξεις .
 
 Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Βουγιούκας                                             Ιωάννης Καραμηνάς
Ιατρός Ακτινολόγος                                                   Βιοχημικός
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου