Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Απίστευτο: Πωλείται και το κτίριο του υπουργείου Υγείας!


Ξεπουλάει τα πάντα όπως φαίνεται η κυβέρνηση αφού φθάνει να βγάζει πωλητήριο ακόμη και στο νέο κτίριο του υπουργείου Υγείας στη Λεωφόρο Κηφισίας!
 Πριν καλά καλά εγκατασταθεί κάποιος υπουργός Υγείας, το κτίριο φάντασμα που επί σειρά ετών περιμένει να επισκευασθεί για να φιλοξενήσει τους νέους ενοίκους, πωλείται όπως είναι ...επιπλωμένο. 
Πρόκειται για το πρώην Ολυμπιακό ακίνητο το οποίο πέρασε στα χέρια του υπουργείου Υγείας με απόφαση του πρώην  υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Από τότε όμως (κοντά στο 2007) στο υπερσύγχρονο κτίριο μεταφέρθηκαν μόνο οι υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και μόλις πριν λίγους μήνες αυτές του ΕΟΠΥΥ. 
 
Πλέον όμως και αυτοί θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν καθώς μπήκε για τα καλά πωλητήριο. Μάλιστα το κτίριο φιγουράρει ανάμεσα στα πρώτα “φιλέτα” που προωθεί προς πώληση το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Μέχρι στιγμής τιμή δεν έγινε γνωστή, αναζητούνται όμως απεγνωσμένα επενδυτές που θα αναλάβουν να αξιοποιήσουν το κτίριο και να δώσουν φυσικά και το απαραίτητο ρευστό στην κυβέρνηση.   
 
Το κτίριο στο Μαρούσι έχει κατασκευασθεί το 2003 και έχει συνολική δομημένη επιφάνεια 28865.50τ.μ. Διαθέτει έξι ορόφους και δύο υπόγεια επίπεδα. 
Τώρα, που θα πάει το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ αν πωληθεί, παραμένει άγνωστο...
 
Δήμητρα Ευθυμιάδου
IATROPEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου