Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο κ. Πατούλης αποκαλεί σταλινικούς τους συναδέλφους που τον επικρίνουν

Ο Γ. Πατούλης πάσχει από θηριώδη βουλιμία για προβολή και δημοσιότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτει προσωπικό φωτογράφο που τον ακολουθεί κατά πόδας, προκειμένου να αποτυπώνει σε συνεχή ροή τις δημόσιες και προσωπικές στιγμές του.
Τελευταία όμως ο κ. Πατούλης έχει εξοκείλει.
Συμπεριφέρεται ως αρχηγός κράτους. Υποδύεται πως αγνοεί ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από Πρόεδρος ενός Ιατρικού Συλλόγου, του οποίου οι παρεμβάσεις έχουν την ίδια αξία με τις παρεμβάσεις οιουδήποτε άλλου Συλλόγου της χώρας. Επιμένει να προβάλλει προς την κοινωνία και τα ΜΜΕ ότι δήθεν εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς της χώρας, ενώ αυτό το καθήκον ανήκει στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, ο οποίος του έχει απευθύνει κατ΄ επανάληψη συστάσεις γι αυτή του τη συμπεριφορά.
Το άκρον άωτον ήταν η προχτεσινή συνάντηση που πραγματοποίησε με την Task Force και η οποία επικρίθηκε έντονα από συναδέλφους (κλικ εδώ). Δυστυχώς ο κ. Πατούλης, αντί ν΄ αντιληφθεί το ατόπημά του, εξέδωσε μια παραληρηματική απαντητική ανακοίνωση που απευθύνει «προς τους λαϊκιστές της Κούφιας Επανάστασης» (κλικ εδώ), αποκαλώντας τους συναδέλφους που τον επέκριναν ως.. σταλινικούς!
Ήδη ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας ζητά εγγράφως να τεθεί το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΙΣ, ενώ ανάλογα αιτήματα θα υπάρξουν και από πολλούς ακόμη Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας.
Ygeianet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου