Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Καμίνι τα ιατρεία στα Καμίνια και τον Πειραιά! Χωρίς κλιματισμό γιατροί και ασθενείς!


  
Πειραιάς, 13-7-2012

Α.Π. 2265


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Προς
τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ
Κο Γ. Βουδούρη
Ζητάμε όπως άμεσα -εντός της ημέρας- επιληφθείτε την διαχείριση της κατάστασης που επικρατεί στη ΝΜΥ ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ του Πειραιά, όπου από την Τρίτη 10-7-2012 -όπως γνωρίζετε- από το σύνολο των 35-36 ιατρείων ελάχιστα μπορούν να λειτουργήσουν (8-10), λόγω βλάβης της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλα και επικίνδυνα προβλήματα σε ιατρούς και ασθενείς, λόγω καύσωνα.
Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και -μέχρις ότου αυτό συμβεί- τη διακοπή λειτουργίας της Μονάδας. Δεν είναι δυνατό όταν έχουν ανακοινωθεί έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα, οι Μονάδες Υγείας να στερούνται στοιχειωδών υποδομών θερμοκρασίας, κατάλληλων για την περίθαλψη των ασθενών που προσέρχονται για υπηρεσίες υγείας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ                    ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΩΦ
* Σας πληροφορούμε ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και στη ΝΜΥ ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Καμινίων, η οποία επίσης δεν να μπορεί να λειτουργήσει πλήρως και ασφαλώς.


------------------------------------------------------------

ΙΑΤROPEDIA

Ούτε air condition δεν διαθέτει η Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας (ΝΜΥ) του ΕΟΠΥΥ στον Πειραιά, παρόλο που το θερμομετρο έχει χτυπήσει κόκκινο φθάνοντας και τους 43 βαθμούς υπό σκιά!.

Σε φούρνο έχει μετατραπεί η ΝΜΥ του Πειραιά, καθώς εν μέσω καύσωνα έχει παρουσιαστεί βλάβη στην κεντρική κλιματιστική μονάδα με συνέπεια να μη λειτουργούν τα air condition. Από την άλλη καμίνι έγινε και η μονάδα υγείας των Καμινίων , όπου η κατάσταση είναι αντίστοιχη.
Τα προβλήματα στον Πειραιά έχουν ξεκινήσει πριν από περίπου μια εβδομάδα, χωρίς όμως να έχουν αποκατασταθεί με αποτέλεσμα από τα περίπου 35 ιατρεία να λειτουργούν ελάχιστα, φθάνοντας το πολύ τα 10.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά ζητάει την άμεση αποκατάσταση της βλάβης, καθώς δημιουργούνται μεγάλα και επικίνδυνα προβλήματα σε ιατρούς και ασθενείς, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου