Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Μηνιαίοι έλεγχοι στα νοσοκομεία δια χειρός τρόικας!


Από ειδικά …τεστ θα περνούν κάθε μήνα όλα τα δημόσια νοσοκομεία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούν τις προβλεπόμενες δαπάνες. Διαφορετικά…

Έλεγχοι κάθε μήνα θα πραγματοποιούνται σε όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ από δω και πέρα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούν αυστηρά το πρόγραμμα της περικοπής των δαπανών.
Οι τροϊκανοί είναι αποφασισμένοι να παρακολουθούν στενά τον τομέα της Υγείας τον οποίο θεωρούν άλλωστε και τον πιο δαπανηρό, για να βλέπουν εάν τηρείται αυστηρά το πρόγραμμα των περικοπών.

Όπως επισημάνθηκε και χθες στο περιθώριο της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, τα τεστ στα νοσοκομεία θα γίνονται κάθε μήνα από τις ελληνικές αρχές και με την επίβλεψη των εκπροσώπων της τρόικας.

Σκοπός να παρακολουθούνται οι μηνιαίες δαπάνες σχετικά με τις προμήθειες, τα λειτουργικά έξοδα αλλά και τα έσοδα που θα πρέπει να υπάρξουν. Διαφορετικά, θα έρθουν τα δύσκολα…

Αν διαπιστωθεί ότι οι δαπάνες έχουν ξεφύγει, θα ληφθούν έκτακτα μέτρα περικοπών.
Τα όποια μέτρα από κει και πέρα θα εφαρμόζονται αυτόματα ώστε να μην περισταλούν δαπάνες από άλλους τομείς όπως στις συντάξεις.

Δήμητρα Ευθυμιάδου
IATROPEDIA

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου