Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Μπλοκάρουν τα μέτρα για το «μαύρο χρήμα» στην Υγεία! Τι θα γίνει με τους "φακελάκηδες"

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Γράφει: Έλενα Μπρέγιαννη - health report

Πάρτι κάνουν οι γνωστοί…φακελάκηδες αλλά και όσοι διακινούν μαύρο χρήμα στην Υγεία καθώς ατονούν τα μέτρα για τη διαφάνεια εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων.

Οι εκλογές συμπαρασύρουν και τα μέτρα κατά της διαφάνειας στον τομέα της Υγείας καθώς ο Μάκης Βορίδης κοιτά προς άλλη …κατεύθυνση τις τελευταίες ημέρες. Και όχι τυχαία καθώς το όνομά του «παίζει» για την επόμενη μέρα. 

Και δε φαίνεται να έχει πλέον σημασία το γεγονός ότι προωθήθηκε νομοσχέδιο για να μπει φρένο στα φακελάκια στο ΕΣΥ, στις υπερσυνταγογραφήσεις αλλά και στις προμήθειες. 

Πλέον ούτε καν το θέμα της δημοσιοποίησης των ονομάτων των γιατρών που θα παίρνουν παροχές από τις φαρμακευτικές εταιρείες δε θα θεσμοθετηθεί καθώς όπως δηλώνει σε διάφορους παράγοντες ο Μάκης Βορίδης…. «δεν προλαβαίνει». 

Και μ αυτά και μ αυτά οι φακελάκηδες δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες στα δημόσια νοσοκομεία. 

Και τα φαινόμενα πολλά. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μετά από εισαγγελική παραγγελία έγινε άρση τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου για έξι γιατρούς και έναν πρώην διοικητικό διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για την περίοδο 2005-2011. Για τα λεφτά είναι πολλά…
Όπως προκύπτει από τα υπάρχοντα στοιχεία οι συνολικές τραπεζικές τους καταθέσεις άγγιζαν τα 2,7 εκατ. ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. KALA KANOUN KAI TA PERNOUN . AFOU TO KRATOS KLEBEI ASTOUS NA ZHSOUN KAI AUTOI.
    AFHSTE TOYS FAKELAKIDES KAI PIASTE TO XONTRO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή