Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΤΣΑΥ και ροχαλητό...


ΑΥΓΗ  02-2015

Πόσο καιρό κάνει το Ταμείο Συντάξεων και Ασφάλισης Υγειονομικών (ΤΣΑΥ) να εκδώσει μια κανονική σύνταξη; 

Μη βάλετε στοίχημα, γιατί θα το χάσετε. Ήδη η καθυστέρηση έχει φτάσει στους 26 μήνες! Πάει για την πρώτη θέση καθυστερήσεων μεταξύ όλων των ταμείων της χώρας! 

Τι να κάνουμε, μόνο τρεις υπάλληλοι μας έχουν μείνει, είναι η κλασική δικαιολογία της διορισμένης από την κυβέρνηση Σαμαρά διοίκησης των μεταρρυθμιστών (!) του ταμείου. 

Εκτός αυτού, οι σύλλογοι των υγειονομικών που που είναι υποχρεωμένοι να ελέγχουν τη λειτουργία του ταμείου απαξιούν να ασχοληθούν με το ζήτημα. Δεν έχει περάσει από το μυαλό κανενός να κάνει κάτι, να πάρει μια πρωτοβουλία για να διορθωθεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση; Ας ελπίσουμε ότι η νέα διοίκηση, μετά το τσάι, δεν θα πέφτει στο ροχαλητό!

Δ.Χ.

1 σχόλιο:

  1. Τι συντάξεις να βγάλουν; Εδώ έχουν χάσει τα χαρτιά των ασφαλιστικών εισφορών αρκετών γιατρών. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Μαζεύουμε χαρτιά από νοσοκομεία και ταμεία, όπου δουλέψαμε προ αμνημονεύτων χρόνων για να πιστοποιήσει το ΤΣΑΥ τις ασφαλιστικές μας εισφορές. Και εκέινη την εποχή δεν είχαν τρεις υπαλλήλους, που λένε ότι έχουν τώρα. Καλά κρασιά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή