Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Στο Ωνάσειο για καρδιολογικές εξετάσεις ο υπουργός Υγείας - καλά στην υγεία του


 

Καλά στην υγεία του είναι ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος εισήχθη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο την Καθαρά Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το περιβάλλον του, ο υπουργός είχε προγραμματισμένο ραντεβού για εξετάσεις και δεν υποβλήθηκε σε επεμβάσεις αγγειοπλαστικής (τοποθέτηση στεντ). 

Μάλιστα από το περιβάλλον του ακούγεται ότι αύριο Τρίτη ο υπουργός, θα βρίσκεται κανονικά στα καθήκοντά του, ενώ θα συμμετάσχει και στο υπουργικό συμβούλιο.

4 σχόλια:

  1. Κατ´ αρχήν να ευχηθώ περαστικά στον υπουργό από τα βάθη της καρδιάς μου κάτι που είναι ανθρώπινο. Είναι όμως περίεργο μόνο και μόνο για τους συμβολισμούς το πως δεν εισήχθη στην εφημερεύουσα καρδιολογική κλινική του ΕΣΥ. Γιατί προτίμησε την ξενοδοχειακή υποστήριξη του Ωνασείου? Φυσικά θα λάβουμε την απάντηση πως ο θεράπων ιατρός του βρίσκεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Οι υπόλοποι ποπολάροι όμως που δεν έχουν δικό τους ιατρό καν τότε θα απευθυνθούν υποχρεωτικά στο ΕΣΥ. Ας προσέχουν λοιπόν λιγάκι οι νέοι ¨λαϊκοί¨ κυβερνώντες μας. Έχουμε ακούσει πολλά προεκλογικά αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και ΄γω όταν άκουσα την είδηση ήταν αυτό που αναφέρετε πιό πάνω συνάδελφοι. Άντε υπουργέ μου στο ΕΣΥ! Τί το θες το Ωνάσειο; Και εξετάσεις αν χρειαστείς τράβα κατά το ΕΣΥ πάλι! Και να μας πείς πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα!!! Όλο λόγια λόγια λόγια.... Α! περαστικά σου υπουργέ, γιατί πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι.

      Διαγραφή
  3. TO ΩΝΑΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΕΕ??ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΙΞΤΕ ΧΡΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ Η ΜΑΥΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή