Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ρουσφετολογικές μετακινήσεις στο Νοσοκομείο Πατρών;

- VIRUS.COM.GR

«Πυρ και μανία» είναι το Σωματείο Εργαζομένων στον «Άγιο Ανδρέα» με τη Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, την οποία κατηγορεί για ρουσφετολογικές μετακινήσεις προσωπικού, οδηγώντας το νοσοκομείο σε αποδυνάμωση.

Τη νέα «έκρηξη» των εργαζομένων στο χώρο «πυροδότησε» η μετακίνηση ενός εργαζόμενου από τον κλάδο των Μαιών, με το Σωματείο να μιλά για κίνδυνο της Μαιευτικής Κλινικής, που τον τελευταίο καιρό εκπέμπει SOS από τις μεγάλες ελλείψεις. Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι «η 6η Υ.Πε, αντί να φροντίσει την ενίσχυση αυτού του ευαίσθητου κλάδου με το απαραίτητο προσωπικό, όπως φραστικά ζητούσε μαζί μας από τον Υπουργό στην πρόσφατη σχετική σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, δυστυχώς στην πράξη, με την προαναφερόμενη απόφασή της, πράττει τα εντελώς αντίθετα, χάριν ρουσφετολογικών εξυπηρετήεων, μας αποδυναμώνει περαιτέρω, αφήνοντας πλέον σε εμάς πλήθος ερωτηματικών για το τι τελικά θέλει».

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πατρών επισημαίνοντας ότι έχει προχωρήσει σε ανάλογες καταγγελίες και στο πρόσφατο παρελθόν, απαιτεί την άμεση επαναφορά όλων των εργαζόμενων που έχουν μετακινηθεί, προειδοποιώντας διαφορετικά τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ με δυναμική αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου