Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Παναγιώτη Κουρουμπλή σημειώσατε 1

Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρώην υπουργός Υγείας,  Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος σε "διαχειριστική ανεπάρκεια" και "ασχετοσύνη".
της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA 
"Η διαχειριστική ανεπάρκεια/ασχετοσύνη του κ. Κουρουμπλή δεν έχει προηγούμενο", ανέφερε χαρακτηριτικά ο κ.Γεωργιάδης και συνέχισε: "Έστειλε "ισοδύναμα" 140εκατ. ευρώ για το 5ευρω που φέρνει ετησίως 19 εκατ ευρώ". Λίγο αργότερα δε, σε δεύτερο tweet, χαρακτήριζε τον κ. Κουρουμπλή "άσχετο".

Πάντως ο κ. Κουρουμπλής σε δηλώσεις του χθες ανέφερε ότι για την επίτευξη συμφωνίας η τρόικα ζητά μια σειρά από προαπαιτούμενα, μεταξύ των οποίων και η επιστροφή του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία.
Ο υπουργός ωστόσο επέμεινε σε ισοδύναμα ύψους 140 εκατ. ευρώ, τονίζοντας μάλιστα την πρόθεσή του να μην επανέλθει το μέτρο του εισιτηρίου των 5 ευρώ, εκτιμώντας ότι το διοικητικό κόστος μιας τέτοιας διαδικασίας θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Σε ένα τρίτο tweet πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης ολοκλήρωσε το...σκεπτικό -επίθεση επισημαίνοντας: "Κατήργησε το 5 ευρώ στα νοσοκομεία, επέτρεψε την εμπορική ονομασία στην συνταγογράφηση, άλλαξε το νόμο για τους διοικητές. Του τα καταργούν και τα τρία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου