Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Νέος πρόεδρος στο ΕΚΑΒ στέλεχος του Οργανισμού, ΤE Μηχανολόγος Μηχανικός



Ο TE Μηχανολόγος Μηχανικός κ. Καρακατσιανόπουλος Κωνσταντίνος, αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας. 

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος αναλαμβάνει την σκυτάλη από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος είναι στέλεχος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) από την Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνει καθήκοντα, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, Αριθμ. Α2β/Γ.Π.: 62938.

Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολογίας, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας και του Τμήματος Προγραμματιστών τού Thessaloniki Institute of Technology. Εργάζεται ως υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, διδάσκει στο ΙΕΚ και είναι Αξιολογητής Ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο. του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης.

Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, αποτελεί ιδανική επιλογή για τη θέση του προέδρου του ΔΣ, καθώς γνωρίζει όσο λίγοι τον Οργανισμό, τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές του. Το όραμα και τα σχέδιά του για την αναγκαία αναδιοργάνωση του ΕΚΑΒ είναι σε απόλυτη συμφωνία με το στόχο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για άμεση αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ που ως γνωστόν είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στη χώρα.

Η τελετή παραλαβής παράδοσης θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου