Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ειδικευόμενη ιατρός – «Αμ. Φλέμινγκ»: σημειώσατε 1


Με τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Αμ. Φλέμινγκ» αναμετρήθηκε δικαστικά μια ειδικευόμενη, που είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, αντιδρώντας στη μετακίνηση της και…. βγήκε κερδισμένη.

Αρχικά, επρόκειτο να μετακινηθούν στο Σισμανόγλειο, για την κάλυψη αναγκών, 3 γιατροί, δύο ειδικευμένοι και μια ειδικευόμενοι του Χειρουργικού Τμήματος του Αμ. Φλέμινγκ. Μετά από τις έντονες αντιδράσεις των ίδιων και του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, η Υγειονομική Περιφέρεια αποφάσισε να μετακινήσει μόνο την ειδικευόμενη.

«Ήταν όχι μόνο ο πιο αδύναμος κρίκος αλλά και η πιο ανώφελη μετακίνηση. Της απέμενε μόλις ένα εξάμηνο και καθώς είχε προσωποπαγή θέση δεν θα έπαιρνε τη θέση της άλλος ειδικευόμενος», αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, που εκτιμά πως πάνω από όλα η κίνηση αυτή αποσκοπούσε στην αποδυνάμωση και κατάρρευση του χειρουργικό τομέα του Αμ. Φλέμιγκ. «Επιχειρούσε ταυτόχρονα να τακτοποιήσει διάφορες εκκρεμότητες, να βολευτούν ορισμένοι και να διατηρηθούν ισορροπίες στον “κορμό” του συγκροτήματος», προσθέτουν.

Η ειδικευόμενη ιατρός αποφάσισε να παλέψει την απόφαση και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της διοίκησης του Νοσοκομείου. Το δικαστήριο τη δικαίωσε και έτσι επέστρεψε στη θέση της στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου «Αμ. Φλέμινγκ».

3 σχόλια:

  1. Μπραβο της!Απλα ας το παρακολουθησουμε,μηπως τυχον καποιοι προσπαθησουν να της δημιουργησουν προβλημα στις εξετασεις της ειδικοτητας!πως να το κανουμε,εχουμε δειξει πολλες φορες τι καλος λαος ειμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως δεν προκαλει εντυπωση η σταση της διοικησης .Ειναι κατα της λειτουργιας του νοσοκομειου ,, οπως και οι προηγουμενες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή