Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα 4/8/2015 


ΘΕΜΑ: Συνεχίζεται η επίσχεση των ιατρών του ΕΟΠΥΥ - Συνάντηση αύριο Τετάρτη 11:00 με Υφυπουργό Υγείας κ. Ξανθό 


Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα η επίσχεση παροχής υπηρεσιών των συμβεβλημένων ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ.

Σε αυριανή συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας και ώρα 11:00 με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Ξανθό ελπίζουμε να δωθούν ουσιαστικές λύσεις στα πιεστικά προβλήματα των ιατρών και των ασφαλισμένων. 

ΖΗΤΑΜΕ: 

ΑΜΕΣΗ αποπληρωμή των οφειλομένων, υπογραφή ΝΟΜΙΜΗΣ 3/ετούς σύμβασης με τον οργανισμό και ειλικρινή διάλογο προκειμένου να αναζητήσουμε από κοινού λύσεις για το μέλλον της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. 

Στη διάρκεια της επίσχεσης οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν τους ιατρούς και με την απόδειξη παροχής υπηρεσιών θα μπορούν να διεκδικούν την αποζημίωσή τους από τον ΕΟΠΥΥ. 

Για το ΔΣ της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ 

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμμ. 

Γ. Ελευθερίου Χρ. Παπασιδέρης 
Γραφείο Τύπου: 210 7474184 - 6944542664

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΙΣ ΣΕ ΑΙΩΝΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην περιμένεις τίποτα. Ούτε για τα προσχήματα. Ο ΠΙΣ, ΙΣΑ κλπ παίζουν παιχνίδι ευνοώντας την κατάρρευση των μικρών ιατρών. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα που δεν θέλουν να τα ταράξουν. Το κέντρο παίζει το νεοφιλελεύθερο παιχνίδι της αυτορρύθμισης της αγοράς (το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό ...) με τις ευλογίες της αριστερής ... κυβέρνησης. Η επαρχία δια των ΙΣ όπως και η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ διαφοροποιούνται και δίνουν τιτάνιους αγώνες για το προφανές. Ο ΠΙΣ και ο ΙΣΑ είναι όργανα του ΕΟΠΥΥ, των επιχειρηματιών και όχι των ιατρών. ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΟ !! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ !!!

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΙΣ φίλε μου, δεν κρατάει πια ούτε τα προσχήματα. Όλοι οι μεγάλοι ΙΣ έβγαλαν ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ πλην του μεγάλου ΝΔ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ γίγαντα ///// Αιδώς Αργείοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ. Αποτελεί τη μοναδική ένωση που αγωνίζεατι για τα δίκαια των γιατρών... Όσο για τον ΠΙΣ του Βλασταράκου και τον ΙΣΑ λάμπουν δια της απουσίας τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή