Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Βόμβες Ρωμανιά: Οι εξυπνάδες των παιδιών του Μαξίμου κόβουν συντάξεις

Ο Γ. Ρωμανιάς πρώην γγ κοινωνικής ασφάλισης ασφαλίσεων της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τα «παιδάκια του Μαξίμου» ότι κόβονται οι συντάξεις.
Ο Γιώργος Ρωμανιάς πρώην γγ κοινωνικής ασφάλισης ασφαλίσεων της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στα «παιδάκια του Μαξίμου» και τις « εξυπνάδες» τους ότι κόβονται ξανά οι συντάξεις. 

« Θέλω να σας πω δύο πράγματα. Πρώτον, το 10%, η αυξημένη μείωση στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, δεν υπεβλήθη από τους δανειστές. Εξυπνάδες του Μεγάρου Μαξίμου ήταν, αυτοί έκαναν την πρόταση. Στην αφέλεια και την άγνοια τους νόμιζαν ότι κάνοντας αυτό το πράγμα, θα κέρδιζαν άλλα. Τελικά, και τα άλλα χάσανε και πρόσθετη μείωση μπήκε.» ανέφερε μιλώντας στο Βήμα FM.

Οπως σημείωσε «Το 6% στις επικουρικές, που θα πήγαιναν δήθεν στον ΕΟΠΥΥ και το 2% επιπλέον μειώσεις σε αυτές στις κύριες, που κι αυτό θα πήγαινε δήθεν στον ΕΟΠΥΥ – και δεν έχει πάει ούτε ένα ευρώ από τότε. Και οι κύριες επιβαρύνθηκαν με 2% μείωση και οι επικουρικές, που ήταν μέχρι τότε 0%, έγινε 6 %, δεν πήγε ούτε ένα ευρώ από τότε στον ΕΟΠΥΥ. Δεν υπάρχει τίποτα, ήταν η κουβέντα. Αλλά και οι δύο αυτές, πολύ δυσμενείς ρυθμίσεις, το 10% στις πρόωρες το επιπλέον 10% της μείωσης και επιπλέον το 6% στις επικουρικές και το 2% στις κύριες, όλα αυτά ήταν εξυπνάδες των παιδιών του Μεγάρου Μαξίμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου