Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Δ.Τ.ΙΣ Ρόδου: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι αποσύρσεως του νέου ασφαλιστικού



Ρόδος 27 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι αποσύρσεως του νέου ασφαλιστικού.

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, οι οποίοι αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων και των παρεμβάσεων της ιατρικής κοινότητας σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος μας είναι να αποσυρθεί αυτό το σχέδιο, νόμου έκτρωμα για το ασφαλιστικό και να ξεκινήσει διάλογος από μηδενική βάση.

Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους συναδέλφους αλλά και συμπολίτες μας πως το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου συντάσσεται με τις αποφάσεις του Π.Ι.Σ. και θα συμμετέχει στις εξής κινητοποιήσεις:

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016: Προειδοποιητικό κλείσιμο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.

28 και 29 Ιανουαρίου 2016: Αποχή όλων των ιατρών από διοικητικές – διαπιστωτικές πράξεις (πιστοποιητικά, γνωματεύσεις, συμμετοχές σε επιτροπές),πλην ΑΜΕΑ.

4 Φεβρουαρίου 2016: Συμμετοχή στη Γενική απεργία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Δευτέρα 1 & Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016: Προειδοποιητική αποχή από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Κάθε θεραπευτική αγωγή θα αναγράφεται στην ατομική συνταγή του ιατρού, ώστε να μη διακινδυνεύσει η υγεία κανενός ασθενούς.

Για τον Ι.Σ.Ρ

Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Απ. Μαντάς  Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΕΧΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ.ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή