Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τα εύσημα στην πάταξη της πραγματικής παραβατικότητας


 

Έντιμη και θαρραλέα η στάση του Υπουργού Υγείας κ Πολάκη, που παρέδωσε πλούσιο φάκελο παραβατικότητας στον Εισαγγελέα σχετικά με τη διαφθορά στο χώρο της υγείας.  

Θα είμαστε αρωγοί και θα κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, όσο ο επιθυμητός έλεγχος γίνεται με στοιχεία δικαιοσύνης, με στόχο την πάταξη της εναρμονισμένης παραβατικότητας και με διάθεση αναγνώρισης των πραγματικών υπηρεσιών υγείας που παρασχέθηκαν στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Τα οριζόντια υπερμεγέθη κουρέματα στους ιατρούς για τυπικούς λόγους, θίγουν βάναυσα την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη τους.

Άννα Μαστοράκου

8 σχόλια:

  1. Έλεος κ Μαστοράκου!!!!!....Εύσημα στον Πολάκη...Τον κατεξοχήν παραβατικό Υπουργό που με τα λόγια του και τα έργα του προσβάλλει το σύνολο της κοινωνίας...Έχουμε τρελλαθεί εντελώς σε αυτή τη χώρα ή υπάρχει και άλλος πάτος???... Να μην ξεχάσετε να δώσετε έυσημα και στον Γεωργακόπουλο για το σκυλοβρίσιμο που μας πατάει και για την "απληρωσιά" του 7μήνου που κοντεύουν όλοι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ να πάνε φυλακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός όμως είναι ο μόνος που μπορεί να σφίξει τ λουριά του καθ Προέδρου, που είναι αδίςτακτος και σφάζει χωρίς πόνο τους ιατρούς, για τα 4 εκατ ! Διαφορετικά, ετοίμασε γρήγορα το πιστωτικό τιμολόγιο για να μην πεθάνεις της πείνας...

      Διαγραφή
    2. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά εάν περιμένετε από τον Πολάκη να σφίξει τα λουριά στο παντελώς ανίκανο δίδυμο των "Μπερσίμη -Γεωργακόπουλου", φέξε μου και γλίστρησα...Ο ΠΟλάκης με τις κινήσεις που κάνει "εναντίον" αλλά και "προς" την Δικαιοσύνη, επιλύει δικά του προσωπικά προβλήματα...Σας το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω: Εάν η ηγεσία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ (καλό θα ήταν με τον ΠΙΣ, αλλά ο ΠΙΣ έχει γίνει σφουγκοκολάριος των Μπερσίμη-Γεωργακόπουλου, και δεν ενδιαφέρεται για τον Ιατρικό κόσμο) δεν δώσουν μια Πανελλήνια Συνέντευξη Τύπου και να επιδώσουν ψήφισμα στο Μαξίμου ΚΑΙ στον Τσίπρα γνωστοποιώντας του την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΕΟΠΥΥ με ευθύνη των τραγικών και πανάσχετων ΜπερσιμοΓεωργακόπουλων , ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ....

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη κ Μαστοράκου, αλλά κάνετε ιστορικό λάθος που θα επιφέρει εξαθλίωση στους γιατρούς...Οι συμμαχίες με το διάβολο δεν έχουν καλά αποτελέσματα...Και προς το παρόν ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει σε επισκέψεις 5 ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ στον κάθε γιατρό...Και εσείς βγάζετε ανακοινώσεις στήριξης στον Πολάκη - που είναι στην δυσμένεια του Μαξίμου...ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ !!!!

      Διαγραφή
  2. Ο πραγματικός ενδελεχής έλεγχος είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, χωρίς χρώμα ή σημαία. Ο σταστιστικός έλεγχος Πανεπιστημιακού επιπέδου είναι για τα μπάζα. Ο ίδιος ο Πρόεδρος διαλαλεί προς όλα τα ΜΜΕ ότι οι ιατροί αντιδρούν γιατί φοβούνται τον έλεγχο. Ε όχι, δεν φοβόμαστε τον έλεγχο αλλά τη λαμογιά και την αδικία του ΕΟΠΥΥ ! Ο Πολάκης εάν είναι σωστός, οφείλει να τραβήξει αυτιά ! Εάν δεν τα τραβήξει, είναι και αυτός λαμόγιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα σώθηκες ! Πολλά τα λεφτά Άρη. 4 ολόκληρα εκατ.!

      Διαγραφή
  3. Η εκάστοτε διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και ηγεσία του ΥΥΚΑ χρησιμοποιούν κάθε δίκαιη αντίδρασή του ιατρικού κόσμου στην καταχρηστική συμπεριφορά του ΕΟΠΥΥ, υπονοώντας ότι αντιδρούμε στους ελέγχους διότι αυτό υποκρύπτεται άδηλη παραβατικότητα. Αυτό είναι το μόνιμο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Αυτή η φαρσοκωμωδία πρέπει να τελειώσει ! Οι ουσιαστικοί έλεγχοι και η πάταξη της πραγματικής παραβατικότητας πρέπει να στηριχθεί άσχετα με χρώματα ή κόμματα. Η άδικη στοχοποίηση του ιατρικού κόσμου οφείλει να λήξει εδώ και τώρα. Τα αιτήματα παραμένουν και κραυγάζουν πιο δυνατά, όταν γιγαντώνεται η αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΞΣΕΙ Η ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗ: ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή