Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

5 νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ Κρήτης


Όχημα το όχημα αναβαθμίζεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Κρήτη, η Περιφερειακή Ενότητα της οποίας έχει αγοράσει μέσω ΕΣΠΑ συνολικά 25 ασθενοφόρα.

Από αυτά έχουν παραδοθεί με μεγάλη καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων και διενέξεων μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, τα 18. Τα 5 από αυτά μόλις σήμερα, Πέμπτη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κρήτης παρουσία του Περιφερειάρχη, Στ. Αρναουτάκη, του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά και στελεχών του ΕΚΑΒ Κρήτης.

«Καταρχήν θέλω να υπογραμμίσω την τεράστια συνεισφορά της Περιφέρειας Κρήτης, και συγχαίρουμε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη που φρόντισε το νησί να πάρει τα ασθενοφόρα αυτά. Η Κρήτη με τα 25 νέα ασθενοφόρα γυρίζει «σελίδα» σε σχέση με την διακομιδή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Μυλωνάς. Από την πλευρά του ο Στ. Αρναουτάκης τόνισε:«Επόμενος στόχος είναι να εξασφαλίσουμε άλλα 2 νέα ασθενοφόρα για το νησί. Ένας στόχος εφικτός, με την καλή συνεργασία που έχουμε ως Περιφέρεια με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ευχαριστίες επίσης στο αρμόδιο Υπουργείο Υγείας για την καλή συνεργασία για την προώθηση των διαδικασιών για να έρθουν τα ασθενοφόρα στο νησί μας».

Παρόντες στην τελετή παραλαβής των νέων ασθενοφόρων ήταν επίσης ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, Νίκος Γιαννακουδάκης και ο υπεύθυνος του γραφείου κίνησης ΕΚΑΒ Κρήτης, Μανόλης Καλαιτζάκης.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου