Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μ'εράνους από συναυλίες "βγαίνουν" οι ανάγκες των Κέντρων Υγείας της χώρας



Health view.gr

Στο «κόκκινο» λειτουργούν τα κέντρα υγείας της χώρας. Έρανοι, δωρεές, ακόμα και συγκέντρωση χρημάτων από συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, «επιστρατεύονται» από εργαζόμενους και κατοίκους των περιοχών προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτά. 

Δυστυχώς, τα παραδείγματα είναι πολλά. Πριν από δύο εβδομάδες, στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης διοργανώθηκε συναυλία «για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας». Η συναυλία διοργανώθηκε από την Επιτροπή Υγείας Φορέων - Πολιτών της περιοχής, και τελικά συγκεντρώθηκαν 15.110 ευρώ.

Συναυλίες έχουν διοργανωθεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: αρχές Αυγούστου στην Τήνο από το Σωματείο «Οι Φίλοι της Τήνου» σε συνεργασία με το Φεστιβάλ του νησιού, τέλη Αυγούστου στον νομό Κοζάνης από τον Ποντιακό Σύλλογο Τσοτυλίου και Περιχώρων με «συμβολικό» εισιτήριο 5 ευρώ για «κύριες καθημερινές ιατροφαρμακευτικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου».

1 σχόλιο:

  1. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς πουλάει κουπόνια στους κυνηγούς που πηγαίνουν να ανανεώσουν την άδεια κυνηγίου, για την αγορά υλικών για το Νοσοκομείο Καστοριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή