Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΕΟΠΥΥ: « Σχετικά με τις ιατρικές επισκέψεις των ασφ/νων του Οργανισμού»

Μαρούσι, 18/10/2017 
Αρ. Πρωτ.: ΔΒ3 / OIK. 42764 
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 
Δ/ΝΣΗ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 
ΤΜΗΜΑ: Πληροφορίες: Ι. Μπιτσικώκου 
Τηλ.: 210-81.10.840 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΟΠΥΥFax: 210-81.10.870 
Ταχ. Δ/νση: Απ. Παύλου 12 – 151 23 Μαρούσι 
E-mail: d8@eopyy.gov.gr 

Προς: - Συμβεβλημένους Ιατρούς ΕΟΠΥΥ - 
Ασφ/νοι ΕΟΠΥΥ 
Κοιν: Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

ΘΕΜΑ: « Σχετικά με τις ιατρικές επισκέψεις των ασφ/νων του Οργανισμού» 

Σε συνέχεια των υπ’ αριθμ. πρωτ. ΔΒ3Β/899/23-6-2017 & ΔΒ3/οικ. 35399/22-8- 2017 ανακοινώσεων του Οργανισμού με θέμα: «Οδηγία προς τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς σχετικά με τις ιατρικές επισκέψεις των ασφ/νων του Οργανισμού» και κατόπιν ερωτημάτων σας, διευκρινίζουμε τα έξης: 
1. Όλοι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ιατροί κλήθηκαν να δηλώσουν στο e-ΔΑΠΥ το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου τους κατά το οποίο θα εξυπηρετούνται οι ασφ/νοι του ΕΟΠΥΥ. Ήδη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και στην εφαρμογή «ΒΡΕΙΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ» έχουν καταχωρηθεί τα ωράρια λειτουργίας των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρείων όπως αυτά δηλώθηκαν από τους συμβεβλημένους ιατρούς και είναι διαθέσιμα στους ασφαλισμένους. 

2. Ο μέγιστος εβδομαδιαίος αριθμός επισκέψεων των ασφ/νων του ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό ιατρούς, δεν μπορεί να ξεπερνά τις εκατό (100) επισκέψεις, εξαιρουμένων των επειγόντων περιστατικών. 

3. Ο μέσος ημερήσιος αριθμός επισκέψεων των ασφ/νων του ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό ιατρούς είναι οι είκοσι (20) επισκέψεις. Οι 20 επισκέψεις είναι ενδεικτικές και όχι περιοριστικές. Ο μέσος χρόνος επίσκεψης ορίστηκε ενδεικτικά και όχι περιοριστικά στα δεκαπέντε (15) λεπτά προκειμένου να εκτιμηθεί ο αριθμός των ασφαλισμένων που δύναται να εξυπηρετηθεί στο ωράριο λειτουργίας που έχει δηλωθεί. Ο χρόνος επίσκεψης καθορίζεται σύμφωνα με του κανόνες ορθής ιατρικής πρακτικής. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Σ. ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ
Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

7 σχόλια:

  1. Άθλιοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφού ταλαιπωρήσατε για 20 ημέρες γιατρούς και ασθενείς και αφού είδατε το αδιέξοδο,κάνατε τη κωλοτούμπα και πήρατε πίσω τα μακρόπνοα σχεδιά σας.Τη κωλοτούμπα βέβαια την έχετε ψωμοτύρι και δεν προξενεί καμμιά αίσθηση.Όμως φιλότιμο δεν έχετε να πείτε και ένα συγγνώμη ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοί συνάδελφοι δήλωσαν ωράριο τις ωρες που δεν βρίσκονται οι ίδιοι στο ιατρείο τους γιατί εργάζονται μισθωτοί στο δημόσιο η δημοτικο, στρατιωτικο η ιδιωτικο τομέα και δεσμεύονται από συμβάσεις που έχουν υπογράψει. Στο ιατρείο συνταγογραφει η σύζυγος κόρη ανεψιος η η γραμματέας. Τι γίνεται με αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλα κανουν αφου εχουμε να κανουνε με ΖΩΑ!

      Διαγραφή
  3. Φαρμακοποιοί , λογιστές , στατιστικολόγοι, θεραπευτές, μαίες, προσεχώς κομπογιαννίτες και αλμπάνηδες όλοι γνήσιοι..... Το σύστημα ΠΦΥ έκλεισε , τι ? γιατρός ?, ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΟΗΤΕ ΜΠΕΡΣΙΜΗ.
    ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 20 ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
    ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ 15ΛΕΠΤΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ Η ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ? ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ?ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!ΜΠΗΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΝΕΙ 12-15.ΚΑΛΟ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά, τα πήρε όλα πίσω.
    Μόνο το 100 ανά έβδόμάδα έμεινε.
    Τα ενδεικτικά έγιναν μη περιοριστικά !
    Τι να πεις;
    Και μάλιστα μας αποκάλυψε και το κίνητρό του για το 15λεπτο!
    Δημοσκόπηση διερεύνησης του απαραίτητου χρόνου εξέτασης!
    Ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή