Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΕΟΠΥΥ : Διευκρινίσεις για την υποβολή αιτήσεων συμβεβλημένων Οικογενειακών Ιατρών

Μαρούσι 22/01/018 ΑΠ: ΔΑ2Α/Φ800/02

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ οικογενειακούς ιατρούς, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους για τα κάτωθι: - 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΟΠΥΥΟι ήδη συμβεβλημένοι ιατροί ειδικοτήτων Γενικής ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλλουν αιτήσεις για την ένταξή τους στους οικογενειακούς ιατρούς. 

Διευκρινίσεις, καθώς και το χρονοδιάγραμμα λήξης των υφιστάμενων συμβάσεων των ανωτέρω ειδικοτήτων θα δοθούν σε επόμενες ανακοινώσεις. - 

Σε ότι αφορά το κριτήριο κατάταξης αριθμ. 6 «Εμπειρία από παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε δημόσιο ασφαλιστικό φορέα κατά τα προηγούμενα δύο (2) έτη», επισημαίνεται ότι, για τους ιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, απαιτείται μόνο υπεύθυνη δήλωση του Άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 του υποψηφίου επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία θα αναφέρεται ότι έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ ως ιατρός ειδικότητας «Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας ή Παιδιατρικής από –χρονικό διάστημα-». 

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, η επιβεβαίωση της δήλωσης εμπειρίας στον ΕΟΠΥΥ θα γίνει αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία. 

Για εμπειρία από παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε άλλο δημόσιο ασφαλιστικό φορά απαιτείται βεβαίωση του φορέα. 

Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ 
Ακριβές αντίγραφο 
Σ. ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ 
Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά

2 σχόλια:

  1. ΠΦΥ χωρίς Ειδικούς Γιατρούς είναι ανέφικτη και αδιανόητη.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν;Δέν έχουν συμβουλάτορες με εμπειρία στη ΠΦΥ;Περίπου 60 χρόνια και με τις όποιες δυσχέρειες και αδυναμίες,πολλές φορές εσκεμμένες,μέσω του ΙΚΑ λειτουργούσε η ΠΦΥ και ήταν ο κυματοθραύστης στη προσέλευση των ασθενών στα Νοσοκομεία.ΌΛο αυτό το οικοδόμημα αντί να βελτιωθεί και εκσυγχρονιστεί γεμίστηκε δια χειρός Άδωνιδος.Απολύθηκαν χιλιάδες Γιατροί με τεράστια εμπειρία στη ΠΦΥ και φτάσαμε στο γενικό χάος και ακαταλόγιστη σπατάλη του σήμερα.Δέν μπορούν να καταλάβουν ότι για να ανέβεις στο δεύτερο όροφο πρέπει να περάσεις από τον πρώτο.Δεν μπορούν να καταλάβουν ότιτα θεμέλια ενός συστήματος Υγείας είναι η ΠΦΥ.Αν δεν κάνεις γερά θεμέλια όλο το οικοδόμημα θα καταρρεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ"

    Λάο Τσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή