Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Όχι στην απαξιωτική επίταξη των ιατρείων μας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αποφάσεις των συμβεβλημένων / πιστοποιημένων οικογενειακών ιατρών, όπως προκύπτουν από τις συσκέψεις σε τοπικό επίπεδο πόλεων και περιοχών και σε αγαστή συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, καταθέτουμε την πλήρη εναντίωσή μας στην προσπάθεια επίταξης των ιατρείων με απαξιωτικούς όρους συνεργασίας με σκοπό τον ευτελισμό του ιατρικού λειτουργήματος στον ιδιωτικό τομέα.

Οι αιφνιδιαστικοί αποκλεισμοί ολόκληρων περιοχών, πόλεων και ιατρών από τη σύμβαση, ο πενιχρός υγειονομικός σχεδιασμός, η καταστρατήγηση της ελεύθερης επιλογής ιατρού από τον ασθενή δημιουργούν μεγάλα ρήγματα στην πολύπαθη ΠΦΥ με δυνητικά προβλήματα κάλυψης πληθυσμού σε θέματα δημόσιας υγείας.

Ζητούμε άμεση απόσυρση της απαράδεκτης προκήρυξης του ΕΟΠΥΥ και διάλογο από μηδενική βάση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου   Χρήστος Παπασιδέρης

22 σχόλια:

  1. Πειθαρχικό και διαγραφή σε όποιον ψωμοζήτουλα ή καυκάσιο giatro παίξει το παιγνίδι των γκάγκστερ όπως οι δικηγόροι για ευτελισμό του ιατρικού επαγγέλματος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ λέω να τους δείρουμε και όλας. Αλλά μήπως να σκεφτούμε να κάψουμε και τα ιατρεία των συμβεβλημένων που τόσα χρόνια κονομάνε και ενώ θα σκίζανε τις συμβάσεις και θα τραβούσανε παραιτήσεις κανείς δεν την κοπάνησε από το παιχνίδι?

      Διαγραφή
    2. Εντάξει ασε τωρα το πληκτρολογιο , ωρα για υπνο, σε φωναζει η μαμα σου...

      Διαγραφή
    3. Αν εισαι τραμπουκος δειρτους Τακη 12.31 και ισχνο μεροκαματο βγαζουμε συκοφαντη αλλα για τα ψεματα τους πρεπει να δωσουν εξηγησεις!

      Διαγραφή
  2. Και πρώτοι να κληθούν σε απολογία οι υπογράφοντες ΓΙ της Ένωσης που συναντήθηκε με τον Βαρδαρόμπα από τους οικελιους ΙΣ, να μας εξηγήσουν γιατί εμπαίζουν τους συναδέλφους τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπαρχουν γιατροι που χωρις ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ θα δουν ουτε 1 πελατη,γιατι ειναι ασχετοι αποφοιτοι ανατολικης ευρωπης.δεδομενου οτι 4 στους 6 γιατρους ειναι απο εκει η υποθεση χαθηκε.αυτοι να γραφτουν φτανει.ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ με αυτην την κριση θα......δεις! Κανεις δεν θα γραφτει οπως στις γυφΤΟΜΥ! ΝΙΚΗΣΑΜΕ!

      Διαγραφή
    2. ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΟΟΦΟΙΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΞΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΟΜΠΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΜΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ! ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ !

      Διαγραφή
  4. το θεατρο συνεχίζεται...οταν βγηκαν οι συμβάσεις ΕΟΠΥΥ τα ίδια λέγατε και τρέξατε όλοι μουλωχτά να κάνετε αίτηση...δια μαγείας από εβδομάδος θα υπάρχουν πάλι άπειρες αιτήσεις ακόμα και από τους αρχηγούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συνέβηκε κάτι τέτοιο. Και φυσικά αναφέρεσαι στο ...2012!!
      Τότε την κρίση λίγοι την είχαν καταλάβει.
      Τώρα όμως ξέρει ο γιατρός καλύτερα.
      Υπογραφή = Καταδίκη

      Με φόρους και ΕΦΚΑ στο 60-70% δεν επιζείς,
      και το Ιατρείο σου παύει να ναι ιδιωτικό,
      αφού και για να λείψεις μια μέρα θα πρέπει να ενημερώσεις
      τον Αφέντη σου ΕΟΠΥΥ.

      Διαγραφή
    2. Τις βλακειες τις λες εσυ ο Αδωνις εδινε ενα μεροκαματο τωρα βαζεις και απο την .....
      τσεπη!

      Διαγραφή
  5. Αλλα χρόνια ,άλλη φορολογία , αλλά εισόδημα , αλλά ασφαλιστικά ,αλλη κυβερνηση.Τώρα βέβαια εσύ που να καταλάβεις ...μέχρι εκεί σε φτάνει το κουκούτσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κα Μαστοράκου τους οικογενειακούς γιατρούς που τώρα παροτρύνετε να μην υπογράψουν σύμβαση, θα τους δεχτείτε αύριο σαν μέλη της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοειται προβοκατορα αφου δεν θα δεχτουμε αυτους ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ!

      Διαγραφή
    2. Θα μας τρελάνετε!! Αυτοί που θα υπογράψουν δεν θα γίνουν δεκτοί στην ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ. Θα γίνουν δεκτοί οι απ΄΄εξω απο τον ΕΟΠΥΥ. Εάν μάλιστα καταργηθούν και οι συμβάσεις των ειδικών κλινικών γιατρών θα μείνουν οι εργαστηριακοί και όλοι οι τέως κλινικοί του ΕΟΠΥΥ.

      Διαγραφή
    3. Σε ενόχλησε τρόλακα 7.02 η απάντηση? Αυτή είναι όμως ! Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους !

      Διαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ
    Πως έγινε αυτό;; Μέχρι τώρα ο ΕΟΠΥΥ με τη σύμβαση-γκάφα επιδοτούσε το ιδιωτικό ιατρείο με 2000 ευρώ το μήνα για 200 επισκέψεις,που αν γινόντουσαν ήξερε ο θεός
    ,ο γιατρός και η ψυχή του. Αν μερικές ειδικότητες, χωρίς συνταγογραφία, έβλεπαν έστω λίγους δωρεάν ,οι άλλοι ήταν συμπληρωμένοι από τη δεύτερη μέρα του μήνα. Τα ραντεβού που σοφίστηκαν μετά τα έδιναν οι γιατροί οι ίδιοι. Δηλαδή ...
    Τότε η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ ήθελε να πάρουν όλοι οι γιατροί που ήθελαν σύμβαση-επιδότηση.
    Ουδεμία πρόταση για καλύτερη εξυπηρέτηση του ασθενούς. Πχ να κλείνει τα ραντεβού ο ΕΟΠΥΥ . Αρκούσε να στέλνει ο γιατρός τα κενά του.....αν είχε!!!
    Τώρα ηλθε η τροΐκα. Θέλει πρωτοβάθμια περίθαλψη και γρήγορα. Καλά κάνει.
    Οι συνδικαλιστές τι κάνουν;; Είναι άξιοι για το ρόλο τους; Πρόταση έχουν;
    Εδώ λοιπόν ταιριάζει το .....άντε να κάνεις καμιά άλλη δουλειά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μόνοι που πρέπει να αλλάξουν δουλειά είναι οι υπουργοί και τα τρολακια τους. Και θα αλλάξουν σίγουρα . Προτάσεις υπάρχουν πάμπολλες εκεί που υπάρχει θέληση και κυρίως κοινή λογική .

      Διαγραφή
    2. Αχρηστε τρολοβλακα 2.25 , οι 200 επισκεψεις καθιερωθηκαν επι Τροικας,φαινοταν στο site του χρΕΟΠΥΥ και ο ελεγχος απο το ΣΕΥΥΠ ειναι ευχερεστατος ενω οι πιο πολλοι γιατροι δεν συμπληρωνουν καν τις 200! Τα 2000 ηταν 1800 ασχετε παλιοβλακα στο χερι ΑΝ συμπληρωνες 200 ! Με 500€ ενοικιο και 450€ ΕΦΚΑ αχρηστο γομαρι συν τα λειτουργικα χαρτζιλικι βγαζουμε για να ζησουμε με εφημεριες! Τωρα θα μπαινουμε και μεσα! Η Τροικα ζητησε ΠΦΥ οχι τις αλητειες που κανετε! Το οτι ειστε τοσο ξεδιαντροποι ομως προδιαγραφει την αποτυχια σας και την .....
      απολυση απο την Τροικα! Οπως με τις γυφΤΟΜΥ .....γλυφΤακη !!!

      Διαγραφή
    3. Οπως τα λες συναδελφε!Μια σφαλιαρα ακομη οπως με τις γυφΤΟΜΥ θελουν και ......τερμα !Ποσο θα ανεχεται ο Τσιπρας ακομη τις αποτυχιες τους! Υπομονη και.....μπατσες!

      Διαγραφή
    4. ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ 02.25΄ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΙΡΟΤΟΜΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΕΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΕΟΠΥΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ ......ΕΚΚΕΝΒΣΕΙς ΒΟΘΡΩΝ!

      Διαγραφή