Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Γ. Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ: Εστία διαφθοράς οι δωρεές στα νοσοκομεία

Της Νικολέτας Ντάμπου - Healthweb

Οι δωρεές στα νοσοκομεία αποτελούν μία σημαντική εστία διαφθοράς, είπε ο γενικός επιθεωρητής του ΣΕΥΥΠ κατά την χθεσινή εξέταση του στην επιτροπή της Βουλής για τηνδιερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα Έτη 1997 – 2014.

Εμείς για πολλοστή φορά και για να τον βοηθήσουμε δημοσιεύουμε ξανά τις λίστες από την έρευνα μας, με τις δωρεές που έχουν γίνει στα δημόσια νοσοκομεία, διαβάστε εδώ , διαβάστε και εδώ καθώς διαβάστε και εδώ . Επίσης διαβάστε εδώ για τις δωρέες στον ΕΟΠΥΥ .

Να υπογραμμίσουμε ότι ακόμα και οι δωρεές σε λεμόνια και σε φακές αποτελούν εστία διαφθοράς όταν προέρχονται από τον ένα και μόνο μοναδικό προμηθευτή τροφίμων του νοσοκομείου.

Επίσης ο γενικός επιθεωρητής είπε ότι πραγματοποιήθηκε έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) σε νοσοκομείο του Πειραιά και διαπιστώθηκε ότι το συνεργείο καθαριότητας έκανε ελλιπείς εργασίες αξίας 165.000 €.Εμείς στο www.healthweb.gr γράφουμε συνέχεια για τους διαγωνισμούς που δεν πραγματοποιήθηκαν στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδος από το 2010 για την καθαριότητα και οι τιμές που διατηρούσαν ήταν τριπλάσιες και τετραπλάσιες από τις τρέχουσες, διαβάστε εδώ αλλά διαβάστε και εδώ . Για αυτά τα διαπιστωμένα εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου