Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Κορονοϊός: Η πρώτη πτήση από το εξωτερικό σήμερα στην Κω – Επιτόπου ο ΕΟΔΥ

 
Στην Κω φθάνει σήμερα η πρώτη πτήση από το εξωτερικό σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο μετά την επιδημία του κορονοϊού. Η αεροπορική πτήση φθάνει στις 6 το απόγευμα ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι επιστήμονες τις προετοιμασίες για τους ελέγχους που θα πρέπει να διενεργηθούν.

Άλλωστε τα περιφερειακά αεροδρόμια θα αρχίζουν να δέχονται τους τουρίστες από το εξωτερικό άμεσα, καθώς από την Τετάρτη 1η Ιουλίου ανοίγουν οι πύλες εισόδου της χώρας μας. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά για τα μέτρα: «Σε πλήρη ετοιμότητα τα περιφερειακά αεροδρόμια να δεχθούν τουρίστες- Όλα τα μέτρα που λαμβάνονται»

Πάντως με αφορμή την πρώτη πτήση από το εξωτερικό στην Κω, στο νησί θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας με κλιμάκιο του Οργανισμού για τον έλεγχο των επιβατών από SARS-CoV-2.

Πρόκειται πάντως για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, που θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 ιατρούς και ανώτατα στελέχη της TUI. Ο κ. Αρκουμανέας με την ευκαιρία της μετάβασής του στην Κω, θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες της Υγείας και της Αυτοδιοίκησης.

Να σημειωθεί ότι την πτήση θα υποδεχτούν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου