Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Φουντώνουν τα σενάρια περί γενικού ανασχηματισμού! Όλες οι πληροφορίες για το υπ.Υγείας

Τετάρτη 28 Φεβρουάριος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Τι λένε τα σενάρια ανασχηματισμού για το υπουργείο Υγείας

Ο ανασχηματισμός φαίνεται ότι είναι προ των πυλών μετά και την απομάκρυνση της Ρένας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση λόγω του επιδόματος ενοικίου αλλά και της παραίτησης του συζύγου της κ.Παπαδημητρίου από το υπουργείο Οικονομίας.

Όλες οι πληροφορίες συντείνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αντικαταστήσει τηνκ.Αντωνοπούλου αλλά και το σύζυγός της κ.Παπαδημητρίου την Πέμπτη. Ταυτόχρονα θα ορίσει και νέο αντικαταστάτη του Κώστα Ζουράρη.

Τι θα γίνει στο υπουργείο Υγείας

Μ αυτά και μ αυτά όμως φούντωσαν και τα σενάρια περί γενικού ανασχηματισμού, δεδομένου ότι η κυβέρνηση επιχειρεί -όπως λένε καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr –να κρατήσει ψηλά το προφίλ της.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες,οι δύο Κρητικοί του υπουργείου Υγείας, παρότι έχουν απασχολήσει σφόδρα το Μέγαρο Μαξίμου, αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Βέβαια οι συζητήσεις για το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει στο υπουργείο Υγείας όταν γίνει ανασχηματισμός, έχουν ξεκινήσει εδώ καιρό, τόσο εκτός όσο και εντός της κυβέρνησης. Διαβάστε ΕΔΩ ενδεικτικά: “Παρασκήνια: Άρχισαν τα στοιχήματα για τον ανασχηματισμό!”

Ο προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου– λένε πληροφορίες του HealthReport.gr– έγκειται στο γεγονός ότι οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετικά κακέςσχέσεις μεταξύ τους, αν και το τελευταίο διάστημα υποχρεώνονται να συνευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις και λόγω του γενικότερου προεκλογικούκλίματος που επικρατεί, αλλά και επειδή έχει ζητηθεί…άνωθεν!

Αξιοσημείωτο είναι πως στην Κουμουνδούρου συνεχίζονται οι γκρίνιες από ορισμένους που δεν εγκρίνουν τις συνεχείς επιθέσεις και το ύφος του Π.Πολάκη. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από τον πρωθυπουργό ο οποίος να υπενθυμίσουμε συνδέεται με στενή φιλία με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Ο ίδιος λένε οι πηγές του HealthReport.gr είναι προετοιμασμένος και για τα δύο σενάρια και έχει έτοιμη τη …“βαλίτσα” του ακόμη και για αποχώρηση.

3 σχόλια:

  1. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ : ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ , ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΙ(ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ.
    ΣΤΙΣ MAYER ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την εκκαθάριση Βαρδατρόμπα που τον πέταξαν στην χ..... και τράβηξαν και το καζανάκι , την έπιασες ? Συνεχίστε αποτυχημένοι με ακόμη .....15 γυφΤΟΜΥ μέσα στην χρονιά και στο σαλόνι του .....Τρόμου στην ......Λουμπιάνκα θα βρεθείτε !

      Διαγραφή