Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Πάρεδροι και εφημερίες: νέα εμπόδια


Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομεια

Posted By: Virus

Προβληματισμό προκαλούν στους νοσοκομειακούς ιατρούς τα συνεχιζόμενα φαινόμενα αποκλίσεων στην αξιολόγηση των εκτάκτων εφημεριών από παρέδρους ανά την Ελλάδα.

Αν και τελικά οι τακτικές εφημερίες Δεκεμβρίου καταβλήθηκαν, γιατροί αναφέρουν στο Virus, πως για κάποια νοσοκομεία πάρεδροι αρνούνται να καταβάλουν τις πρόσθετες εφημερίες του 2017, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης. Εκεί, ένας από τους παρέδρους φέρεται να αρνείται να πληρώσει, γιατί θεωρεί παράνομο οφειλόμενα του 2017 να πληρώνονται από τον προϋπολογισμό του 2018.

Ωστόσο, κάτι πιο εξωφρενικό φαίνεται να έχει λάβει χώρα στο Μεσολόγγι, τουλάχιστον σύμφωνα με τις καταγγελίες. Εκεί, πάρεδρος ζήτησε από τους νοσοκομειακούς ιατρούς να υπογράψουν έγγραφο με το οποίο θα δηλώνουν πως δούλεψαν εξτρά εφημερίες με δική τους απόφαση! Κάτι τέτοιο έχει επιχειρηθεί και στο παρελθόν, αναφέρουν γιατροί στο Virus, αλλά είχε ανατραπεί. Περιμένουν να λάβουν, λοιπόν, ακριβή εικόνα για την περίπτωση και να κινηθούν εναντίον της….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου