Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά στις προεκλογικές υποσχέσεις

Πειραιάς, 19-4-2012
Προς
ΜΜΕ Υγειονομικούς Συντάκτες

Θέμα: Απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά στις προεκλογικές υποσχέσεις.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά δεν μπορεί να δεχθεί να γίνει η περίθαλψη του Ελληνικού Λαού σημείο προεκλογικής υποσχεσιολογίας και μεγάλων λόγων.

Είναι γνωστό ότι σε δύο χρόνια η κυβέρνηση εξαθλίωσε την περίθαλψη του Ελληνικού Λαού και την υποβάθμισε στα επίπεδα του 1950, καθώς επίσης ότι εξευτέλισε το έργο και την επιστημονική υπόσταση του Έλληνα ιατρού.

Οι πρώτες κομματικές εξαγγελίες του κυβερνώντος κόμματος δια του στόματος του Κου Βενιζέλου Ευάγγελου είναι περί δωρεάν περίθαλψης σε όλο το λαό ασφαλισμένο και ανασφάλιστο!!!

Τώρα θυμήθηκαν τον πολίτη; ενώ του έχουν εξαθλιώσει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτεροβάθμια περίθαλψη:

Εμείς απαντούμε στον εξαγγέλλοντα κομματικό σχηματισμό που προεκλογικά αγνόησε τα θεσμικά όργανα.
· Ας είχε στελεχώσει τα Νοσοκομεία με ιατρούς , νοσηλευτές καθώς επίσης να τα έχει εφοδιάσει με τα απαραίτητα αναλώσιμα, φάρμακα, υλικά και μηχανήματα.
· Ας είχε πληρώσει τους Κλινικούς και Εργαστηριακούς ιατρούς που τους χρωστάει δεδουλευμένα τουλάχιστον 2 ετών.
· Ας είχε στηρίξει τις δομές των ιατρείων και εργαστηρίων του πρώην ΙΚΑ και να είχε σταματήσει του πειραματισμούς του θνησιγενή όπως τον κατέστησε Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
· Ας φρόντιζε να καλύψει με ασφαλές και απαραίτητο φάρμακο την φαρμακευτική περίθαλψη του Ελληνικού Λαού και μετά να εξαγγείλει αυτά που εξήγγειλε.

Ως εκ τούτου δεν επιτρέπουμε άλλα αναληθή λόγια, τα οποία ως πομφόλυγες θα διαρκέσουν όσο και η προεκλογική περίοδος.
Ας σεβαστεί η απερχόμενη κυβέρνηση το υπέρτατο αγαθό, το αγαθό της Υγείας των πολιτών που τους το οφείλει και να μην τον εμπαίζει.

Η ΠΡΌΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ          ΣΑΡΩΦ ΠΑΥΛΟΣ

- Posted using BlogPress from my iPad

1 σχόλιο:

  1. Θνησιγενής ο ΕΟΠΥΥ!!! Ας αφήσουμε και τους γιατρούς του και τους ασφαλισμένους του στην τύχη τους. Μόνο το ΙΚΑ να στηριχθεί!!! Τα πάντα βορά στους γιατρούς του ΙΚΑ. Να στηριχθεί η πιο αναξιοκρατική, αποτυχημένη και δυσλειτουργούσα δομή στην υφήλιο. Η μαύρη τρύπα της ιατρικής οικονομίας και εστία διαφθοράς παγκοσμίως. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον οι "εκπρόσωποι" των ιατρών ΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή