Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ


Αγαπητές/οί συνάδελφοι,



Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη εξασφαλίσει δύο πολύ ανταγωνιστικές προσφορές από μεγάλα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών, συνέχισε την έρευνα αγοράς δεδομένου ότι ο αριθμός των συναδέλφων που δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά μεγαλώνει.

Έτσι λοιπόν, και πριν ακόμα παραδώσουμε τον κατάλογο με τα πρόσωπα που μας έχουν εξουσιοδοτήσει για αυτό, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσουμε ότι ΤΕΛΙΚΩΣ καταλήξαμε σε νέα, ακόμα πιο βελτιωμένη προσφορά ενός εκ των γραφείων που είχαμε απευθυνθεί και αυτή είναι για το σύνολο των ενεργειών (αντιγραφή από την έγγραφη προσφορά):

-σε 110 ευρώ πλέον ΦΠΑ (ΣΎΝΟΛΟ 135 ΕΥΡΩ)

-σε εργολαβικό ποσοστό αμοιβής 2,5% (πλέον ΦΠΑ 23%) επί του καθαρού ποσού που θα εισπραχθεί βάσει των δικαστικών ενεργειών του γραφείου

-εργολαβική αμοιβή 1% (πλέον ΦΠΑ 23%)επί του καθαρού ποσού που θα εισπραχθεί σε περίπτωση εξωδικαστικής ή νομοθετικής διευθέτησης της υπόθεσης, και εφόσον αυτή λάβει χώρα μετά την κατάθεση των αγωγών.

Η νέα αυτή προσφορά προέρχεται από την εξειδικευμένη δικηγορική εταιρεία δημοσίου δικαίου Ιωάννης Τάγαρης

Κυρίλλου Λουκάρεως 17, 11475, Αθήνα

τηλ. γραφείο: 210-6445754

φαξ:210-6445734

Αυτή αποτελεί και την τελική επιλογή μας, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη προσφορά σε σχέση με την ποιότητα των νομικών υπηρεσιών είναι πραγματικά εξαιρετική. Έτσι λοιπόν από εδώ και στο εξής θα πρέπει να απευθύνεστε στο συγκεκριμένο νομικό γραφείο για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

Σήμερα Τρίτη 3/7/2012, επισκεφθήκαμε το νομικό γραφείο, συζητήσαμε τις περαιτέρω ενέργειες και ενημερωθήκαμε για την τακτική που προτίθενται οι νομικοί μας εκπρόσωποι να ακολουθήσουν. Την επόμενη εβδομάδα το νομικό γραφείο θα συντάξει επιστολή που θα σας αποσταλεί, με την οποία θα σας πληροφορήσει για τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστείτε να συγκεντρώσετε στον φάκελό σας και θα σας κοινοποιήσει το εργολαβικό έντυπο που θα συμπληρώσετε. 

Όπως από την πρώτη στιγμή έχουμε ξεκαθαρίσει η δήλωση ενδιαφέροντος από μέρους σας δεν είναι δεσμευτική, ούτε φυσικά η ανάθεση στο συγκεκριμένο γραφείο. Η ανάθεση σε κάθε περίπτωση θα γίνει με την υπογραφή από μέρους σας ιδιωτικού συμφωνητικού με το δικηγορικό γραφείο.

Σκοπός της ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ ήταν και παραμένει, να σας δώσει την δυνατότητα οργανωμένης δικαστικής διεκδίκησης, η τελική απόφαση για το αν χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο εργαλείο είναι αποκλειστικά δική σας καθώς είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι η αγωγή για κάθε ένα από τους συναδέλφους θα είναι ατομική, εντός βέβαια του κοινού πλαισίου που παρέχει η Ένωση.

Η Ένωση θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες τις στο επίπεδο της επίβλεψης, ενημέρωσης και της επίλυσης τυχών προβλημάτων, η ευθύνη της απόφασης για την δικαστική διεκδίκηση ήταν και παραμένει σε ατομικό επίπεδο. Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ παραμένει προσηλωμένη στην όποια αρωγή μπορεί να παρέχει στους ενάγοντες, διατηρώντας την επικοινωνία με το νομικό γραφείο και εποπτεύοντας την όλη διαδικασία μέχρι το πέρας αυτής. Για πιθανές ερωτήσεις - παρατηρήσεις απευθυνθείτε στο email μας.

Τονίζουμε εκ νέου ότι τα στοιχεία σας είναι αυστηρώς προσωπικά και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, παρά μόνον στο εμπλεκόμενο δικηγορικό γραφείο.

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη σας και ελπίζουμε να μπορέσουμε και στο μέλλον να φανούμε χρήσιμοι σε όλο το ιατρικό σώμα

Για την ΠΔ της ΕΝ.Ι - Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Γ. Ελευθερίου             Εμμ. Πολυζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου