Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Σοκ: Νεκρός γιατρός που έπεσε στο κενό από το Νοσοκομείο Λαμίας!



Το πιο τραγικό τέλος είχε το θρίλερ που ήταν σε εξέλιξη από τις 6 τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου γιατρός πρώην Διευθυντής του Νοσοκομείου, απειλούσε να πέσει στο κενό.
Τελικώς οι άνδρες της αστυνομίας δεν κατόρθωσαν να τον αποτρέψουν με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείο και να χάσει τη ζωή του. 
Ούτε ο ειδικός διαπραγματευτής, ούτε οι πρώην συνάδελφοί του γιατροί στο Νοσοκομείο αλλά ούτε και η σύζυγός του κατάφεραν να του αλλάξουν γνώμη. Φαίνεται πως ο συνταξιούχος γιατρός είχε λάβει τις τελικές του αποφάσεις. 
Η αστυνομία αλλά και οι πυροσβεστική επιχειρούσαν επί ώρες να αποτρέψουν τον γιατρό να προχωρήσει στην απειλή του καθώς βρίσκονταν σε επικοινωνία μαζί του μέχρι την τελευταία στιγμή. 
Μάλιστα είχαν στήσει και ειδικά προστατευτικά υλικά στην είσοδο του νοσοκομείου για να αποτρέψουν το μοιραίο. Δεν κατάφεραν όμως να αλλάξουν γνώμη στον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα λίγο πριν τις 9 να βουτήξει στο κενό και να χάσει τη ζωή του. 
Σε αναστάτωση βρίσκονται όλοι οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος καθώς και οι επισκέπτες και οι ασθενείς που είδαν τον άνδρα να πέφτει στο κενό από τον 5ο όροφο. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε βγει σε σύνταξη πριν λίγους μήνες και του οφείλονταν ακόμη χρήματα από δεδουλευμένα. Γεγονός που τον είχε καταβάλει, σε συνδυασμό με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. 
IATROPEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου