Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΠΑΝ. ΨΥΧΑΡΗΣ: το πρόσφατο Δελτίο Τύπου του ΙΣΑ δεν έχει την έγκριση του ΔΣ καθότι δεν έγινε συνεδρίαση και είναι παράνομη η δημοσιοποίησή του

ΔΗΛΩΣΗ
του Παναγιώτη Ψυχάρη μέλος ΔΣ του ΙΣΑ
ΑΕΓ-Συνεργαζόμενοι
Η παράταξη μας καταδικάζει τις ενέργειες της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΙΣΑ.Η συνάντηση που έγινε με την task force (6/7/12) είχε σκοπό να «νομιμοποιήσει» το διαρκές έγκλημα που επιτελείται σε βάρος της Υγείας του Ελληνικού Λαού. Οι δήθεν παρεμβάσεις του προέδρου του ΙΣΑ έχουν στόχο την προσωπική του προβολή αφ'''' ενός και την πλήρη αποδοχή των πρόσφατων κυβερνητικών εξαγγελιών για την Υγεία αφ'''' ετέρου.
Πρέπει να θυμίσουμε ότι το ανώτερο συλλογικό όργανο των γιατρών είναι η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου(ΠΙΣ). Κάθε εκτροπή απ΄ τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης συνιστά ασέβεια απέναντι στους γιατρούς πανελλαδικά. Πόσο μάλλον όταν επιτελείται από ένα μόνο Ιατρικό Σύλλογο.
Στην σύγχρονη ιστορία μας η πρωτοφανής επίθεση με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε επιστήμονες μέσω Δελτίου Τύπου του ΙΣΑ (8-7-2012) θα μένει μνημείο παραληρήματος άξιο για μελέτη από τους ιστορικούς του μέλλοντος και του παρόντος. Δηλώνουμε ότι το Δελτίο Τύπου του ΙΣΑ 8/7/2012 δεν έχει την έγκριση του ΔΣ καθότι δεν έγινε συνεδρίαση και είναι παράνομη η δημοσιοποίησή του. Αναμένουμε την απόσυρση του Δελτίου Τύπου που το πιθανότερο εκφράζει μόνο τους δύο υπογράφοντες.
Τέλος καλούμε όλο τον Ιατρικό κόσμο να αντισταθεί με πάθος στο διαρκές έγκλημα. Η ευθύνη μας τιτάνια απέναντι στην κοινωνία. Στην επιστήμη μας δεν χωράνε σκοπιμότητες κομματικές, αλλά μόνο η κοινωνική και η ανθρωπιστική μας ευαισθησία.

YGEIANET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου