Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΙΠΥ


Αθήνα, 18/07/2012

SOS Συνάδελφοι της επαρχίας ζητάμε τη βοήθεια σας.

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

   Οι ενημερώσεις για τον χρόνο των πληρωμών μας είναι ασαφείς και εμείς δεν έχουμε κανένα περιθώριο καθυστέρησης.

   Τα μηνύματα που πήραμε από τις προηγούμενες κινητοποιήσεις μας μάς επιβάλλουν να είμαστε πιο κοντά σε όλους τους συναδέλφους της επαρχίας και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να εκφράζουν τη γνώμη τους όταν προβλέπονται σημαντικές αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις του κλάδου.

   Ζητούμε από δραστήρια μέλη μας όπως ο Πολύδωρος Αμπατζής, ο Νικόλαος Καραμάνης, η Άννα Μαστοράκου, ο Κώστας Μπεντεβής και πολλοί άλλοι που έχουν καταχωρηθεί στους συνεργάτες μας να επικοινωνήσουν άμεσα μεταξύ τους και να οργανώσουν ένα άτυπο συμβουλευτικό όργανο για όλη την Ελλάδα, εκτός της Αττικής.

   Θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και συνάδελφοι της Κρήτης και άλλων νομών που πρέπει να συντονίζουν και να μας πληροφορούν για τις περιοχές τους.

   Το πανελλαδικό site της ΠΟΣΙΠΥ που έχει τουλάχιστον 2000 επισκέψεις καθημερινά θα είναι δίπλα σας και μέσα από αυτό θα μπορείτε να επικοινωνείτε.

   Έχουμε όλοι τα ίδια προβλήματα και ενόψει κινητοποιήσεων πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα από ποτέ. Σ’ αυτή τη λογική έγινε και η προσπάθεια προσέγγισης για κοινή δράση με τις κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα.

   Όσον αφορά την Αθήνα μελετάμε την δομή που θα πρέπει να πάρει η οργάνωση της . Κατά Δήμο ,συνοικία ή δημοτικό διαμέρισμα.

Ζητάμε τη βοήθεια σας, τη γνώμη σας και πιο ουσιαστική συνεργασία μαζί μας.

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας


Λ. Αναγνώστου                                                 Ι. Κλεινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου