Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Λουράντος: Τα κατορθώματα του Σαλμά συνεχίζονται - Απέκλεισε γυναίκα δημοσιογράφο

Ο Μ. Σαλμάς μετά τον Λουράντο απέκλεισε και γυναίκα δημοσιογράφο - Το ρεπορτάζ που ενόχλησε τον Κύριο Αναπληρωτή

Η συντάκτρια Υγείας Δήμητρα Ευθυμιάδου, κατήγγειλε οτι δέχθηκε φραστική επίθεση απο τον Σαλμα καθώς και με εντολή του αποκλείστηκε απο κάθε ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας αναφέρει:

"Το να ενοχλείται η εξουσία από τη δημοσιογραφική κριτική είναι σύνηθες. Το να δίνει όμως εντολή να μην υπάρχει καμία ενημέρωση προς τον αρμόδιο συντάκτη είναι μάλλον πρωτοφανές.




Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, ακολουθώντας τακτική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», απαίτησε να μην ενημερώνεται ούτε καν για τις επίσημες συνεντεύξεις Τύπου η υπογράφουσα συντάκτρια Υγείας της «Ε» και προχωρά σε απολύτως επιλεκτικό κάλεσμα των ΜΜΕ.

Προηγήθηκε ο εκφοβισμός με τηλεφώνημα του ίδιου του κ. Σαλμά, ο οποίος, χρησιμοποιώντας «γαλλικά» για τον τρόπο γραφής της αλλά και για τη νοημοσύνη της, προειδοποίησε ότι «θα την κόψει από κάθε επίσημη ενημέρωση». Οπερ και εγένετο, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η δημοκρατία είναι το τέλειο πολίτευμα μόνο όταν μας συμφέρει.

Αξίζει πάντως να αναρωτηθεί κανείς αν για τις πρωτοβουλίες του υπουργού είναι ενημερωμένη η λοιπή κυβέρνηση, καθέτως και οριζοντίως.

ΔΗΜ.ΕΥΘ. "    FARMAKOPOIOI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου