Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΙΝΑΠ: ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ?


Η κατάσταση που βιώνουν οι γιατροί που υπηρετούν στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας είναι τραγική.
Είναι συνεπώς ανεπίτρεπτο να μένει ακέφαλη η μεγαλύτερη Ένωση Γιατρών της χώρας, η ΕΙΝΑΠ, προκειμένου να γίνουν παιχνίδια ανάμεσα στις παρατάξεις του μνημονιακού μπλοκ, ώστε να επιβάλλουν σιωπητήριο στο ιστορικό σωματείο των γιατρών. Η ΔΗΚΝΙ λοιπόν εμφανίστηκε με δύο υποψηφίους Προέδρους από την παράταξή της ακυρώνοντας κάθε έννοια αναλογικότητας, ενώ η ΠΑΣΚΕ και η προσκείμενη στη ΔΗΜΑΡ παράταξη αναμένουν μικροκομματικά οφέλη από τη σπαρασσόμενη παράταξη της δεξιάς.
Δυστυχώς στα παιχνίδια φαίνεται πως συμπράττει ενεργά και η ΔΗΠΑΚ, δείχνοντας με την ψήφο της ανοχή στην παράλυση της ΕΙΝΑΠ και επιτρέποντας μετάθεση της σημερινής συνεδρίασης συγκρότησης Προεδρείου για την ερχόμενη Τετάρτη. Μάλιστα ορισμένοι ευφυείς πρότειναν να μετατεθεί η εκλογή Προεδρείου μετά το συνέδριο της ΟΕΝΓΕ, θεωρώντας πιθανόν την Ομοσπονδία ως παρακολούθημα της ΕΙΝΑΠ.
Ας γίνει σαφές: όσοι επιτρέπουν να συνεχίζεται η εκκρεμότητα φέρουν βαρύτατες ευθύνες.
Η ΕΙΝΑΠ πρέπει να έχει την ερχόμενη Τετάρτη Προεδρείο το οποίο θα εκφράζει τις διαθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων, δηλαδή Προεδρείο αγωνιστικό, κινηματικό και αντιμνημονιακό.
YGEIANET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου