Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ: Θέματα διαφθοράς στη Δημόσια Υγεία

Είναι παραδεκτό πλέον από όλους από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο πολίτη ότι η μεγαλύτερη από τος πληγές που ταλανίζει την πατρίδα μας είναι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Διαφθορά που κατατρώει ότι ζωντανό και υγιές έχει απομείνει σ’ αυτόν τον τόπο και δυστυχώς αφορά σ’ όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, οικονομικής, και πολιτικής ζωής της Ελλάδας. 

Στον χώρο της πρωτοβάθμιας Υγείας υποχρεωθήκαμε όλοι, εργαστήρια και διαγνωστικά, να επιλέξουμε και να πληρώσουμε μια από τις προτεινόμενες Ι.Ε.Ε. για να ελεγχθούν τα εκτελεσθέντα παραπεμπτικά των  παρακλινικών εξετάσεων. Παραπεμπτικά που εκτός από του αν μπήκε μια σφραγίδα στραβά ή μια υπογραφή είναι μουτζουρωμένη, ορισμένα εξ αυτών περιλαμβάνουν κατεβατά εξετάσεων με συγκεκριμένους κλινικούς γιατρούςε συνταγογράφους και αποδέκτες συγκεκριμένα εργαστήρια και διαγνωστικά- ΕΡΩΤΗΜΑ προς Ι.Ε.Ε. – ΕΟΠΠΥ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. Εντοπίσθηκαν αυτά τα παραπεπτικά που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ; έγινε έλεγχος από την ΥΠΕΔΥΦΚΑ; 

Αν Ναι να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα γιατί αυτά τα βαριά παραπεμπτικά (που άλλα εκτελέσθηκαν πλήρως – άλλα μερικώς – άλλα καθόλου – όμως απ αυτά πληρώθηκαν) είναι το GLAW BACK των εργαστηρίων που λειτουργούν χωρίς κυκλώματα λυμεώνων.

Αν ΟΧΙ  τότε υπάρχει σοβαρό θέμα προς διερεύνηση/
Επιτέλους έστω και αργά να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο.

1 σχόλιο: