Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ενεργοποιήθηκε ο έλεγχος ποσοστών συνταγογραφούμενων γενοσήμων στην ηλ. συνταγογράφηση

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 13/8/2015 ενεργοποιείται στην εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης ο έλεγχος των ελάχιστων ποσοστιαίων στόχων συνταγογράφησης γενοσήμων φαρμάκων. 

Ο έλεγχος θα έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν θα εμποδίζει την καταχώρηση της συνταγής.

7 σχόλια:

  1. Εκτός της αθλιότητας του άλλο του χαρακτηριστικό είναι ότι σε παροτρύνει να ''συνταγογραφήσεις'' γενόσημα ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΣΗΜΑ !!!
    Τσαπατσουλιές και αθλιότητες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα γράφω οτι πρέπει και οτι εγώ νομίζω ως ιατρός μετά απο 12 χρόνια σπουδές και ιατρική εκπαίδευση και όχι οτι θέλει ο κάθε σουρεκλεμες κομπιούτερας που έχει το θράσος να με προειδοποιεί κιόλας το κομματικό κοπρόσκυλο που είναι διορισμένος με μέσο στο Δημόσιο. Ευτυχώς γίνονται εκλογές και θα τους μουτζωσω με μεγάλη χαρά όλους αυτούς τους τεμπέληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΤΟΥ LONARID-N,TOY XANAX ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΡΟΞΙΝΗΣ!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από τη δραστική ουσία, πρέπει να ασχολούμαστε με το αν κάθε εταιρεία έχει στο κουτί 28 ή 30 χάπια! Αυτό καθορίζει κυρίως αν η δραστική ουσία που γράφουφε αντιστοιχεί σε πρωτότυπο ή γενόσημο. Έλεος! Έχουμε καταντήσει πλασιέδες της κάθε πολυεθνικής!! Ο δε ασθενής, υποχρεώνεται έτσι να πάρει μόνο το πρωτότυπο. Δεν του δίνεται η δυνατότητα επιλογής, ακόμα και αν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη διαφορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερχονται εκλογες και οι γιατροι θα απαντησουν αναλογως στους αχρηστους κομματοθρεμμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας, είμαι γραμματέας ιατρείου και δε γνωρίζω τι πρέπει να κάνω με τη συνταγογράφηση των φαρμάκων. Πρέπει οπωσδήποτε να πιάσω τον στόχο; και αν όχι υπάρχουν κυρώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή