Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Μύλος με το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ- Μέλος του και η σύζυγος του πιο κοντινού στον πρωθυπουργό ανθρώπου…

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Ποιος κατέχει ουσιαστικά την θέση παρά τω πρωθυπουργώ; Ποιος είναι παλιός φίλος και συνεργάτης με τον πατέρα του κ. Τσίπρα και η σύζυγός του είναι γιατρός; Η σύζυγος του έμπιστου πέραν πάσης αμφιβολίας στον κ. Τσίπρα ανθρώπου, είναι μέλος του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ και διορίστηκε μάλιστα προ ενός έτους, επί υπουργίας Κουρουμπλή στο υπουργείο Υγείας όπως άλλωστε όλα τα μέλη του ΔΣ και ο καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος… Από αυτούς τους ανθρώπους ζητεί παραίτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Και δια στόματος του κ. Γιαννόπουλου μάλιστα εισέπραξε χθες ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» που οδήγησε αργά χθες στην αντικατάσταση του κ. Γιαννόπουλου από την καθηγητή Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ.

Ουσιαστικά από τους "δικούς της" ανθρώπους ζητεί να παραιτηθούν από το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και κυρίως ο αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης που έχει και το γενικό... πρόσταγμα στην κόντρα αυτή.

Αυτό το στοιχείο ελάχιστα έχει αναδειχτεί και καταδεικνύει την χωρίς όρια και λογική στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που αν είχε ένα δίκιο, το έχασε με την συμπεριφορά του, δηλαδή με την παράνομη κατοχή των πρωτότυπων φακέλων με τις υποψηφιότητες γιατρών και νοσηλευτών για τις ΜΕΘ, την μονομερή κατάρτιση της λίστας επιτυχόντων, την εισβολή στο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ όταν συνεδρίαζε αλλά και το έγγραφο που τους ζητεί να παραιτηθούν πριν λήξει η 3ετής θητεία τους.

Οι πληροφορίες μας θέλουν τον κ. Πολάκη μέσα στην λίστα με αυτούς που στον επόμενο ανασχηματισμό θα συνεχίσουν να υπηρετούν το ΣΥΡΙΖΑ από την θέση του βουλευτού και χωρίς υπουργικό χαρτοφυλάκιο. Όπως και να έχει, προβλέπουμε ότι εφόσον συμβεί αυτό, θα κατηγορήσει για αυτό την "διαπλοκή", τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς εχθρούς του και σίγουρα όχι τους τρόπους, την αντιπάθειά του για τους νόμους και τον εγωισμό με τον οποίο πορεύεται στην πολιτική...

Διαβάστε εδώ το χθεσινό ρεπορτάζ του iatropedia.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για τον κ. Ρόζενμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου