Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Γεννηματά: Γκρεμίζουν ό,τι έμεινε όρθιο στην Υγεία



"Το πάθημα του 2015 δυστυχώς δεν τους έγινε μάθημα. Εξακολουθούν την ίδια τακτική", ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την επίσκεψή της στο "Μεταξά".

IATRONET.GR

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γκρεμίζει ό,τι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της Υγείας”.

Την εκτίμηση αυτή έκανε τη Μεγάλη Τρίτη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατά την επίσκεψή της στο ογκολογικό νοσοκομείο “Μεταξά”.

Η κατάσταση στο νοσοκομείο – είπε – είναι πραγματικά τραγική. Ο χρόνος αναμονής για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακτινοθεραπεία ξεπερνάει τους δύο μήνες.

Οι ελλείψεις σε φάρμακα, σε υλικά και σε προσωπικό είναι πολύ μεγάλη. Μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό οι ελλείψεις ξεπερνούν τους 140 ανθρώπους.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, ο χώρος της Υγείας έχει δυστυχώς εγκαταλειφθεί.

Αποθεματικά

Την ώρα που οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ, η κυβέρνηση παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες:

“Το πάθημα του 2015 δυστυχώς δεν τους έγινε μάθημα. Εξακολουθούν την ίδια τακτική. Διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά. Ο λογαριασμός μεγαλώνει και τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες με νέα μέτρα, με νέα μνημόνια”

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται τώρα για το τέταρτο μνημόνιο: “Δυστυχώς, δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου