Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΟΕΝΓΕ συνέχεια - Ygeianet

Γράφαμε χτες στο πρωτοσέλιδο του Ygeianet (κλικ εδώγια τους αυθαίρετους διαχωρισμούς που επιχειρούν οι αριστεριστές, ονοματίζοντας τις περισσότερες παρατάξεις της ιατρικής κοινότητας ως μνημονιακές, ενώ αναγορεύουν την αφεντιά τους σε αυθεντικούς αντιμνημονιακούς αγωνιστές.
Και εσχίσθη το καταπέτασμα! Το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή (ΕΚΑ) αναγνώρισε στον όρο «αριστεριστές» τον εαυτό του. Μας έστειλε λοιπόν ένα κείμενο το οποίο συνέγραψαν τρείς συγγραφείς (εδώ). Πρόκειται για κείμενο γεμάτο ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Μιλά για θράσος, κομπλεξισμό, αντιδραστικότητα. Κάποια στιγμή οι τρείς συγγραφείς, ευρισκόμενοι προφανώς σε έξαρση, κραυγάζουν ομοθυμαδόν:  «ντροπή ψεύτες νεοπασόκοι!!».
Αυτό θα πεί νηφάλιος διάλογος και συναδελφική συζήτηση..

Πάντως οι τρείς συγγραφείς αφήνουν το καλύτερο για το τέλος Απαντώντας στην πρόταση όλων των άλλων παρατάξεων για αντιπροσωπευτικό προεδρείο στην ΟΕΝΓΕ γράφουν:
Τα «αντιπροσωπευτικά» προεδρεία είναι η αντιστοίχιση των συναινετικών, οικουμενικών κυβερνήσεων στο συνδικαλιστικό κίνημα. Μετατρέπουν τις θέσεις και τα προγράμματα των παρατάξεων σε «σούπες», αμβλύνουν τις διαφορές, είναι προϊόν συναλλαγής, παραχαράσσουν τη θέληση των ψηφοφόρων και δεν είναι καθόλου «δημοκρατική αρχή», όπως λέτε.
Και ποια λύση προτείνουν οι καλοί συνάδελφοι του ΕΚΑ για να μη συμβούν αυτά τα δεινά του Φαραώ; Προτείνουν να συγκροτήσουν προεδρείο δύο μόνο από τις πέντε παρατάξεις: αυτοί και η ΔΗΠΑΚ!
Τους ευχόμαστε Καλό Πάσχα και βίον ανθόσπαρτο ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου