Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ακόμη απλήρωτοι οι γιατροί των Κέντρων Υγείας για εφημερίες εδώ και 1,5 χρόνο!

Πέμπτη 25 Αύγουστος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Το δίκαιο τους στα δικαστήρια θα αναζητήσουν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας τον επόμενο μήνα, καθώς περιμένουν να πληρωθούν πρόσθετες εφημερίες εδώ και 1,5 χρόνο.

Ειδικότερα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, οι γιατροί των Κέντρων Υγείας που ανήκουν στη Β’ Υγειονομική Περιφέρεια που είναι η Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων, έχουν ήδη δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε τον Σεπτέμβριο να κινηθούν δικαστικά εναντίον της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας (Β ΥΠΕ).

Η αρχή θα γίνει με εξώδικο.

Άλλωστε περιμένουν εδώ και 1,5 χρόνο να πληρωθούν τις πρόσθετες εφημερίεςπου έχουν κάνει προκειμένου να καλυφθεί και να βγει το πρόγραμμα των εφημεριών.

Πρόκειται για τις υπεράριθμες εφημερίες δηλαδή πραγματοποίησαν περισσότερες από 7 που μπορεί να κάνει κάθε γιατρός με βάση το νόμο. Ωστόσο αναγκάστηκαν να τις ξεπεράσουν ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν τα Κέντρα Υγείας.

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι διαμηνύθηκε από τη Β ΥΠΕ στους γιατρούς ότι …λεφτά δεν υπάρχουν και συνεπώς θα πρέπει να ξεχάσουν όσα τους οφείλονται.
Να σημειωθεί ότι σε κάθε γιατρό οφείλονται από 3000 έως και 5000 ευρώ ενώ σε πολλές περιπτώσεις ακόμα περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου