Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων που απορροφήθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ

Health view.gr
Στην εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων που «απορροφήθηκαν» από τον ΕΟΠΥΥ θα προχωρήσουν τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Εργασίας. Το θέμα συζητήθηκε τη Δευτέρα σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας με τη συμμετοχή των υπουργών Υγείας και Εργασίας καθώς και εκπροσώπων των ασφαλιστικών φορέων και του ΕΟΠΥΥ.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που χρονολογούνται από το 2011 και πίσω – ύψους εκατ. ευρώ- να αποπληρωθούν άμεσα και σε κάθε περίπτωση εντός του έτους. Για το λόγο αυτό θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα προβλέπει την καταβολή των οφειλών με έκπτωση έως 10%.

2 σχόλια:

  1. Για το 10% του ΕΟΠΠΥ από το 2012-2015 ,τι γινεται? ουτε φωνη ουτε ακροαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραμύθια τση Χαλιμάς... Όταν δηλώσαμε (και τα ...σώσαμε) το 2012 τι μας χρωστάν τα ενταχθέντα στον ΕΟΠΥΥ ταλαίπορα ταμεία υπήρχε νομική ρύθμιση και κάναμε αποδοχή για έκπτωση 10%. Μου ζήτησαν και έστειλα (για οφειλές ΤΣΑΥ) τιμολόγιο περικομμένο κατά 10%. Αρκετοί άλλοι που έστειλαν πληρώθηκαν, εγώ (και αρκετοί ακόμα) όχι. Τι εννοεί ο άνω γράφων; Θα μας κάνουν εκ νέου κούρεμα 10%; Ή απλώς ξέχασαν ότι το είχαν κάνει τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή