Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Επίθεση Χριστοφιλοπούλου στο υπ. Υγείας για την ελονοσία - Επαναφέρουν ξεχασμένα προβλήματα



Στο υπουργείο Υγείας όταν δεν δημιουργούν προβλήματα, επαναφέρουν προβλήματα του παρελθόντος, αναφέρει σε ανακοίνωσή της την Δευτέρα η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή τα κρούσματα ελονοσίας. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ως εξής:

«Η επανεμφάνιση της ελονοσίας, ενώ είχε εκριζωθεί από το 2014 στη χώρα, δεν μπορεί να ήταν στους στόχους της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Έπρεπε όμως να το περιμένει τη στιγμή που δεν κατάφερε να καλύψει υγειονομικά το κύμα των προσφυγικών ροών. Ούτε μερίμνησε για τα των προγράμματα καταπολέμησης των κουνουπιών.

Όταν το ΚΕΕΛΠΝΟ έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου με επιστολή του τον Μάρτιο, η πολιτική ηγεσία ασχολούνταν με πελατειακές διευθετήσεις.

Στο υπουργείο Υγείας όταν δεν έχουν ένα καινούριο πρόβλημα να δημιουργήσουν, επαναφέρουν προβλήματα του παρελθόντος. Κανένας προγραμματισμός, καμία πρόβλεψη από την ηγεσία του.
Η θητεία του κ. Μπασκόζου στο υπουργείο Υγείας, φέρνει θλιβερά αποτελέσματα στη Δημόσια Υγεία. Άξιοι δάσκαλοί του, οι κ. Ξανθός και Πολάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου