Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

ΙΣΑ: Απόδοση εισφορών ασφαλισμένων προς ΕΟΠΥΥ-Ληξιπρόθεσμες οφειλές

Προς τον

κ. Μπερσίμη Σωτήριο
Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ 
Αποστόλου Παύλου 12,
Μαρούσι 15123

Αθήνα, 25.8.2016

Θέμα: Απόδοση εισφορών ασφαλισμένων προς ΕΟΠΥΥ-Ληξιπρόθεσμες οφειλές

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Πληροφορηθήκαμε ότι ο ΕΟΠΥΥ αδυνατεί να ανταποκριθεί άμεσα στις οφειλές του προς τους ιατρούς μέλη μας εξαιτίας της παράλειψης ασφαλιστικών ταμείων να αποδώσουν τις οφειλόμενες εισφορές.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στα πλαίσια διεκδίκησης της άμεσης καταβολής των ληξιπροθέσμων και λοιπών οφειλών προς τα μέλη μας, προέβη σε σειρά οχλήσεων, αλλά και την αποστολή της με ΑΠ 5826/18-9-2015 επιστολής προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, η οποία σας έχει κοινοποιηθεί, ζητώντας την άμεση απόδοση των εισφορών των ασφαλισμένων για περίθαλψη στον ΕΟΠΥΥ, χωρίς ουδέποτε μέχρι σήμερα να έχουμε κάποια απάντηση.

Σε συνέχεια των ανωτέρω παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε το ταχύτερο δυνατό και πάντως σε διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τις 10 ημέρες:

Ποιες είναι οι μέχρι σήμερα οφειλές : 
(α) του κράτους και 
(β) των ασφαλιστικών οργανισμών από την μη απόδοση στον ΕΟΠΥΥ των εισφορών για περίθαλψη,

Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί για την είσπραξη των παραπάνω.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ    ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2 σχόλια:

 1. Μην αγχώνεσαι Πατούλη , ο comrade Σωτηράκης θα σου στείλει ένα εκπληκτικό πρόβλημα αποπληρωμής των ιατρών και θα ισχυριστεί ότι ποτέ τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα ! Άλλωστε τα ίδια έκανε και το ίνδαλμά του ο Στάλιν, που ενώ πέθαινε τους Ουκρανούς από την πείνα δημοσίευε άρθρο με τίτλο ......Ο ίλιγγος της Επιτυχίας !!!!!
  ΥΓ Γιατί να κάνει ενέργειες για τα ελλείμματα του ......χρΕΟΠΥΥ? Αφού βρήκε πως θα τα καλύπτει, παρακρατώντας τα λεφτά των γιατρών!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο σύντροφος Μπερσίμης αντί να βγάζει ανακοινώσεις να ψάξει να βρει επιχειρήματα για τις βαρύτατες ΠΟΙΝΙΚΕΣ και ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ευθύνες που του αναλογούν...Γιατί πλέον ΦΩΝΑΖΕΙ από μακρυά πως αφενός κάτι ανάγωγα και θρασύτατα κοράσια που σηκώνουν τα τηλέφωνα του 635 είναι υπόλογα εκτός της ανάρμοστης και αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς για Δημόσιο Υπάλληλο και για ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ...Αφού έτσι θέλουν...Lets dance...Και να δούμε στο τέλος ποιος θα χορέψει περισσότερο...

   Διαγραφή