Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΠΕΙΚ: CLAW-BACK 50% !!!!!!!!!!!!!!!


17-8-2016

Συναντησεις με τους εκπροσωπους των παροχων ειχε σημερα ο Προεδρος του ΕΟΠΥΥ προκειμενου να τους ενημερωσει για το δηθεν προαπαιτουμενο της αξιολογησης του Σεπτεμβριου, δηλαδη της παρακρατησης του Claw Back του Β' εξαμηνου του 2015.

Για τις Κλινικες το Claw Back ανερχεται στο 50%, ητοι σε 110 εκατ. ευρω για το Β' μονο εξαμηνο με ετησιο προυπολογισμο 235 εκατ. ευρω.

Το Claw Back επιβαρυνεται κατα 10% απο την περσινη αυξηση του ΦΠΑ απο το 13% στο 23% χωρις αντιστοιχη αυξηση του προυπολογισμου.

Μονη λυση η αμεση χρηματοδοτηση του κωδικου με το ποσο της αυξησης του ΦΠΑ και συμφωνα με τις αναγκες νοσηλευτικης περιθαλψης και τις επιλογες μεταξυ δημοσιου και ιδιωτικου τομεα του πληθυσμου.

Οταν οι ασθενεις επιλεγουν τον ιδιωτικο τομεα λογω των γνωστων αδυναμιων του δημοσιου και οι πραγματικες αναγκες για νοσηλεια ανερχονται στα 460 εκατομ. ευρω αντιστοιχος θα πρεπει να ειναι ο προυπολογισμος.

Οχι να απαιτουμε την παροχη υπηρεσιων και μετα με το "ετσι θελω" να αρνουμαστε την πληρωμη. 

Αυτο αποκαλειται ληστεια...........

2 σχόλια:

  1. Έλα ρε μάγκα...νωρίς το κατάλαβες ότι έχεις να κάνεις με ληστές...Μη πληρώνεις τίποτα μήπως και απολυθούν οι διπλοθεσίτες της ΕΡΤ, οι καθαρίστριες-δικαστίνες και όλοι οι δημόσοι κηφήνες που είναι αποσπασμένοι στα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΙΚΑΡΧΕΣ ΩΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή