Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Άνθρωπος Πολάκη και στην Α.Ε.Μ.Υ.


Αποτέλεσμα εικόνας για A.E.M.Y.


“Μάτια και αυτιά” και στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ.) έχει πλέον ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, όπως μαρτυρά σχετική ΚΥΑ.

Ο Παύλος Πολάκης φαίνεται πως ήθελε να έχει πρώτη και άμεση γνώση για όσα συμβαίνουν στο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας και αποφάσισε να τοποθετήσει έναν δικό του άνθρωπο στο σώμα. Μάλιστα, ο “άνθρωπος Πολάκη” ορίστηκε και αντιπρόεδρος του ΔΣ, “ο οποίος ορίζεται ως εντεταλμένος σύμβουλος της εταιρείας για θέματα διοίκησης του Γ.Ν Θήρας και θα λαμβάνει και αμοιβή.

Ο εκλεκτος του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας δεν είναι άλλος από τον επικεφαλής του γραφείου τύπου του, Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, τεχνολόγο μηχανολόγο-μηχανικό. Ο κ. Πανοτόπουλος φέρεται να έχει υποβάλλει παραίτηση από το γραφείο του κ. Πολάκη προκειμένου να τεθεί δεύτερος τη τάξει στην ΑΕΜΥ.

Στο νέο ΔΣ της ΑΕΜΥ, πάντως, παραμένει στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου η Γ. Αθανασίου, ενώ πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γ. Γεωργίνης. Παρόντες και οι κ.κ. Ρούσσος και Παγκαλίδης του προηγούμενου Δ.Σ. που είχε οριστεί τον Οκτώβριο του 2016 και η θητεία του έληξε 31 Δεκεμβρίου 2017.

Πρόκειται. βέβαια, για Κοινή Υπουργική Απόφαση, που φέρει την υπογραφή των κκ Ξανθού, Πολάκη και Τσακαλώτου. Σύμφωνα με την οποια η θητεία του νέου ΔΣ λήγει την 31-12-2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου