Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Παράταση προθεσμίας της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος των οικογενειακών ιατρών για σύμβαση με ΕΟΠΥΥ

Μαρούσι, 31/01/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ύστερα από αιτήματα Ιατρών και Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, σχετικά με παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και τροποποίησης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος των οικογενειακών ιατρών, μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

α) Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων έως την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και αποστολής του φακέλου με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά έως την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.

β) Αυξάνονται οι προκηρυχθείσες θέσεις Οικογενειακών Ιατρών , λόγω τροποποίησης απόφασης Διοικητή-Διαπιστωτική πράξη της 7ης ΥΠΕ (ΑΔΑ: ΨΓΗΗ469Η21-1ΥΒ).

γ) Παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης από τους ενδιαφερόμενους για την κάλυψη θέσης και σε όμορους Δήμους, προκειμένου οι Πολίτες να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους Ιατρούς της επιλογής τους.

δ) Παρέχεται η δυνατότητα σε Ιατρούς με «Πιστοποιητικό Ιδιότητας Γενικής Ιατρικής αρ. 9 ΠΔ 38/04» να υποβάλλουν αιτήσεις για την κάλυψη θέσεων Οικογενειακών Ιατρών.

ε) Αίρεται ο ηλικιακός περιορισμός από την πρόσκληση ενδιαφέροντος οικογενειακών ιατρών.

34 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αυξάνουν τον αριθμό και καλούν γιατρούς άνευ ειδικότητας !!!!! Τα βλέπετε βόδια που τους ψηφίσατε , τι σας περιμένει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοικτή επιστολή προς τα σταλινικά απολιθώματα του ΕΟΠΥΥ και του υπουρ.υγείας.Όχι μία ,χίλιες παρατάσεις να δώσετε ,δεν θα τσιμπίσει κανείς.Θίξατε καίρια το φιλότιμο του γιατρού και σας έτριψε στη μούρη τις συμβάσεις σας.Συμπέρασμα.Συλλογικές συμβάσεις,αμοιβές κατά πράξη και περίπτωση.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Αξιοπρέπεια για το γιατρό και για τους ασθενείς μας.Και ένα τελευταίο, μετά από αυτο το φιάσκο, φιλότιμο δεν υπάρχει για να παραιτηθεί κάποιος από τη σταλινική παρεούλα ΕΟΠΥΥ και Υ.Υγείας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαταχτσίμης : αφού με ξεφτίλισαν οι σοβαροί γιατροί , ψάχνω άνευ.....ειδικότητας !!! Σε λίγο θα ζητάω και ......Σαμάνους ή τον ......Σεφερλή γιατρό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρκεί να έχετε πτυχίο ιατρικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μαχαίρι ακούμπησε κόκκαλο ανεγκέφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακάλεσε κανείς ΙΣ για παράταση ; Μήπως του το ζήτησε εκείνος ο "άγνωστος " από τον ΠΙΣ ; Τι εννοεί το γ ; Κατά τα άλλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθηγηταράς Στατιστικής : Παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης από τους ενδιαφερόμενους για την κάλυψη θέσης ακόμη και αν έχουν ......παίξει τον γιατρό σε θεατρική παράσταση ! Ε ρε μια ΠΦΥ που σας ετοιμάζω βόδια ψηφοφόροι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποργοποιημένος τεμπελχανάς : δύσκολα τα πράγματα Τάκη ! Από εδώ και πέρα πολύ φοβάμαι ότι θα μας στείλουν σπίτι μας και θα δουλεύουμε για το ψωμί μας αντί να δουλεύουμε την κοινωνία ~! Μας ξεφτίλισαν οι γιατροί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζώα του χρΕΟΠΥΥ : όπως καταλάβατε ψάχνουμε .....γερόντια, άνευ ειδικότητας και ......άπορους για να σε εξετάζουν ......τετράποδε Έλληνα ασφαλισμένοι/ψηφοφόρε !!! Η Ελπίδα........Έρχεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ !!! ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΞΑΝΘΟΑΡΓΟΣΧΟΛΕ? ΒΑΡΔΑΡΟΜΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Το Ανέκδοτο εδώ είναι το ...."Ύστερα από αιτήματα Ιατρών και Ιατρικών Συλλόγων της χώρας" !!!!

    Πάνε να δικαιολογηθούν οι άχρηστοι ότι οι Γιατροί "θέλανε" αλλά ...δεν πρόλαβαν !!!!

    Η κατάσταση είναι για γέλια (και για κλάματα) !!!

    Αντισταθείτε !!! ΜΗΝ υποχωρείσετε σε ότι σας πουν. Θέλουν να επιτάξουν τα Ιατρεία σας και να τα κάνουν Παραρτήματα του ΕΟΠΥΥ. Να πληρώνετε όλα τα έξοδα ΕΣΕΙΣ και να στε υπάλληλοι με ωράριο και μετρημένη άδεια στο ίδιο σας το Ιατρείο.

    Ποιος ήταν ο λόγος τότε που ανοίξατε το Ιδιωτικό Ιατρείο ΣΑΣ, αν δεν ήταν το να μην έχετε ΚΑΝΕΝΑΝ στο κεφάλι σας?

    Ν.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ολοι τον ......παρακακανε τον ανισορροπο ξεφτιλοκαθηγηταρα να δωσει παραταση! Δερνονται για.....μια αιτηση ! Και ο μικρος Τοτος ......ε συγγνωμη ο Σωτηρακης ηθελα να πω , ποσο πολυ ακουει τους .....γιατρους και τους ΙΣ ,ετσι; Πισσα και πουπουλα καραγκιοζη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά, εκεί εσείς στον ΕΟΠΥΥ δεν λέτε να καταλάβετε ότι φάγατε και θα ξαναφάτε χυλόπιτα...; Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβετε ότι εσείς και οι ιδέες σας είναι ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ...; Δεν καταλάβατε ακ8μα ότι τελείωσε; Το χάσατε το παιχνίδι...; Ότι αυτά που πιστεύετε και πρεσβεύετε δεν εκφράζουν και δεν τα θέλει η πλειοψηφία του λαού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους ενδιαφερει συναδελφε 9.58 ! Προκειται για Εγκληματικη Οργανωση με Ιεραρχια και Σχεδιο ! Η Αυτοι η Εμεις !

      Διαγραφή
  14. ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΜΠΡΕΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι καλοι ανθρωποι.Αν και οι αιτησεις ηταν παραπανω απο το οριο αυτοι δινουν παραταση γιατι το ζητησανε ιατροι και ιατρικοι συλλογοι.Τωρα γιατι το αποφασισανε τεσσερις ωρες μετα τη ληξη της προθεσμιας τι να σημαινει?Μαλλον οτι δεν βγηκαν τα κουκια.Απλα ξευτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενα μεγαλο οχι στην απατη και την ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τρεις λαλουν και δυο χορευουν ! Σε ποιο λαγουμι κρυβονται ο Ξανθοαποτυχημενος και ο Βαρδατρομπας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπουργαρα μου, τσακο δυο imodium ! Θα σου χρειαστουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ποναει μπολσεβικοι, ποναει,οι μερεες σας μετρημενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατι δοθηκε παραταση? Δεν ειναι ολοφανερο οτι δινουν παραταση για να ξεθυμανει η ξεφτιλα τους?. Μηπως προκειται να λλαξει γνωμη ο ιατρικος κοσμος. Ισα ισα γινεται αντιληπτο οτι πλαον ολοι ειμαστε ενα. Τωρα ειναι χαζομαρα να αλλαξει γνωμη καπιοις και να δεχτει τη συμβαση. Ειναι ευκαιρια ομως να αποσυρουν τις αιτησεις τους και αυτοι οι λιγοι που ετοιμαζονται να υπογραψουν. Ειπαμε διεκδικουμε συλλογικη συμβαση , ελαυθερη επιλογη ιατρου, πληρωμη κατα πραξη και περιπτωση και πληρους και αποκλειστικη απασχοληση για οσους επιλεγουν θεση σε δημοσια δομη. Κι αν το κρατος σκεφτεται σοβαρα τη δημοσια υγεια ας δωσει σε ολους τους γιατρους τυπικα καποιες δωρεαν επισκεψεις με αντιτιμο 5 ευρο. Ετσι για την εξυπηρετηση οσων δεν εχουν την ελαχιστη οικονομικη δυνατοτητα . Τιποτε λιγοτερο και για μας και τις επομενες γενιες. Ειμαστε σε κρισιμο σημειο. Μην κανουμε πισω ουρε βημα. Πισω ειναι η ατομωση και η αναξιοκρατια. Ολοι μαζι για το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1. Ούτε ένας επιπλέον να μην κάνει σύμβαση - ίσως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που επιτυγχάνεται μια κάποια συνεννόηση και μια κοινή στάση του ιατρικού κλάδου.
    2. Είναι μια καλή ευκαιρία και για όσους έκαναν αιτήσεις να το ξανασκεφτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζητουνται...... λαμακες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ. 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ. ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΣΚΟΥΝ ΤΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΕΥΡΩΠΗ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ. ΜΗ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανειδικευτοι ειστε! Τελεια κσι παυλα! Το οτι το ελληνικο κ@λοχανειο ε ......συγγνωμη κρατος σας δινει δικαιωμα να ασκειτε Ιατρικη στου κασιδη το κεφαλι δεν σας κανει ειδικους! Την ειδαμε την εμπειρια σας ασχετοι ανειδικευτοι γεροξεκουτηδες που παντου στην Ευρωπη θα καθαριζατε......

      Διαγραφή
    2. Αν οι Ευρωπαιοι επαιρναν χαμπαρι οτι πηρατε τιτλο δια της ....χρησικτησιας θα σας εστελναν σε εκκενωσεις βοθρων να δουλεψετε!

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΞ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΛΠ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΕΣ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΣΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
  24. ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ( γιατι ο οικογενειακος γιατρος ειναι η ραχοκοκαλια του συστήματος ) και δεν μπορει να ειναι τζαμπα .Μινιμουμ 4000 ευρουδακια . Να κοψουν οι βουλευταδες απο τα λεφτα τους αν θελουν... ΜΕ πορδες δεν βαφονται αυγα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς 11.20π.μ:ευτυχως που μας ενημερωσες!φυσικα και ειναι χωρις ειδικοτητα!επειδη το Πασοκ καποτε τους εδωσε το πιστοποιητικο για μικροπολιτικους λογους δε σημαινει πως εχουν και ειδικοτητα!αλλα αυτοι ειναι πια γεροντες-συνταξιουχοι,τι δουλεια εχουν με τις συμβασεις?κονομημενοι οι περισσοτεροι πρεπει να φανε και το ξεροκομματο των νεοτερων,οπως επιθυμουν και οι με ειδικοτητα γεροντες-δεινοσαυροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή