Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση - καταγγελία από την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Τρικάλων

¨ΕΜΠΡΟΣ, ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ¨ 

Απόπειρα φίμωσης ώστε να αποσιωπούνται απόψεις και δρώμενα που αφορούν το χώρο της υγείας και το Νοσοκομείο Τρικάλων επιχείρησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων ενεργοποιώντας παλαιότερη απόφαση του Δ.Σ. του έτους 2006, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ¨Σας εφιστούμε την προσοχή και παρακαλείστε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση, που αφορά θέματα του Νοσοκομείου ή οποιαδήποτε θέματα Υγείας, να προηγείται η σχετική ενημέρωση στη Διοίκηση του Γ.Ν. Τρικάλων.¨ Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Τρικάλων τέτοιες παλαιοκομματικού τύπου πρακτικές δεν αφορούν μόνο προσωπικές θέσεις και απόψεις του Διοικητή αλλά έχουν να κάνουν και με τη στάση που επιλέγει να κρατήσει ο πολιτικός χώρος που τον στηρίζει απέναντι στις κερδισμένες με αίμα δημοκρατικές ελευθερίες των εργαζομένων. 

Το ¨κρυφτούλι¨ κατάντησε βαρετό. 

Καλούμε όλα τα κόμματα, τους βουλευτές, τα εργατικά σωματεία να τοποθετηθούν πάνω στο ζήτημα άμεσα. Το Νοσοκομείο ανήκει στο λαό και δεν είναι τσιφλίκι κανενός. 

Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης, που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, από το παρόν Δ.Σ του Νοσοκομείου Τρικάλων. 

Τρίκαλα, 18/04/2018 
Το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν. Τρικάλων 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου