Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε ιατρεία μεγαλογιατρών στο κέντρο της Αθήνας! Όλες οι πληροφορίες

Πέμπτη 19 Απρίλιος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται κατά δεκάδες τις τελευταίες ημέρες σε ιατρεία μεγαλογιατρών.

«Φύλλο και φτερό» κάνουν στελέχη της οικονομικής αστυνομίας μαζί με ελεγκτικά όργανα υπεύθυνα για φορολογικές παραβάσεις, ιατρεία μεγαλογιατρών.

Τα μικτά κλιμάκια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του HealthReport.gr, σαρώνουν τα τελευταία 24ωρα όλο το κέντρο της πρωτεύουσας και ειδικά τις κεντρικές λεωφόρους και το Κολωνάκι όπου βρίσκονται τα περισσότερα ιατρεία γνωστών γιατρών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr, την περασμένη εβδομάδα οι ελεγκτές εισέβαλαν σε ιατρείο γνωστού καθηγητή προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έκοβε αποδείξεις.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι με τις τελευταίες ρυθμίσεις της κυβέρνησης με τις οποίες οι αποδείξεις για ιατρικές υπηρεσίες δεν προσμετρώνται στο αφορολόγητο, ελάχιστοι είναι οι γιατροί που είναι απολύτως συνεπείς και κόβουν αποδείξεις για κάθε υπηρεσία που παρέχουν, αφού άλλωστε και οι ίδιοι οι ασθενείς δεν τις ζητούν αφού δεν μπορούν να τις αξιοποιήσουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι τους τελευταίους μήνες οι έλεγχοι του παλαιού ΣΔΟΕ είχαν περιορισθεί εάν στα ιατρεία υπάρχουν μηχανήματα για κάρτες. Δείτε ΕΔΩ όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ: “Σαρωτικοί έλεγχοι για POS στα ιατρεία! Αρχίζει το κυνήγι για «μαύρο χρήμα»

Πάντως στην περίπτωση που γιατρός εντοπισθεί να μην έχει κόψει αποδείξεις για ασθενή, τα πρόστιμα που προβλέπονται είναι ιδιαιτέρως αυστηρά ενώ μπορεί να επιβληθεί ακόμη και λουκέτο κάποιων μηνών.

1 σχόλιο:

  1. Οι γιατροί παντα στοχοποιημένοι.
    Εν τω μεταξύ προχθές υπάλληλος του ΟΑΕΔ από τη ...Λάρισα είχε υπεξαιρέσει 8.400.000 ευρώ !!!!!
    Τον γιατρό όμως (που πληρώνει και ως 70% φόρους και εισφορές) να τον κυνηγήσουν ανελέητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή