Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ο Ανδρέας Παπανδρούδης νέος Πρόεδρος στον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου -Τα αποτελέσματα των εκλογών



Ο οφθαλμίατρος από το Διδυμότειχο Ανδρέας Παπανδρούδης, είναι ο νέος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21-10-2018, για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
https://www.evros-news.gr

Ο κ.Παπανδρούδης, με πολύχρονη και σημαντική ενασχόληση στα κοινά του ΙΣΕ και Γενικός Γραμματέας στο προηγούμενο Δ.Σ, ήταν επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Ιατρικής Κίνησης, η οποία κατέλαβε 6 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έναντι 5 εδρών της Ιατρικής Συνεργασίας που είχε επικεφαλής τον Σάββα Δευτεραίο, τον γιατρό-δημοτικό σύμβουλο Αλεξανδρούπολης.

Ο νέος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου Ανδρέας Παπανδρούδης στην δήλωση του αναφέρει: “Οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο τέλειωσαν. Οι συνάδελφοι εκφράστηκαν και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων μας!

Τώρα δουλειά! Όλοι μαζί ενωμένοι να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο!
Η ύψιστη τιμή στο πρόσωπό μου να αναλάβω την Προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, αυξάνει τις ευθύνες μου και μου δίνει μεγάλη δύναμη να ανταποκριθώ στον ρόλο μου”.

Η εκλογική διαδικασία και τα αποτελέσματα

Ψήφισαν τριακόσιοι ογδόντα τρεις (383)
Οι εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, διενεργήθηκαν κατά τμήματα
1. Εκλογικό Τμήμα Διδυμοτείχου
Εγγεγραμμένα μέλη 118 – Ψήφισαν: 79
2. Εκλογικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης.
Εγγεγραμμένα μέλη 613 – Ψήφισαν: 304




Ευχαριστήρια δήλωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Ιατρικής Κίνησης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου