Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ανανεώθηκε η θητεία του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ! Τι θα γίνει με τον Πρόεδρο


Ανανεώθηκε για τρία χρόνια η θητεία του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ Τάκη Γεωργακόπουλου, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr.

Η απόφαση είχε ληφθεί εδώ και καιρό από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας καθώς η θητεία του κρίθηκε επιτυχημένη- λένε οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr – και παρότι υπήρχαν φήμες ότι ο Τάκης Γεωργακόπουλος θα πολιτευόταν στην Αχαΐα.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος

Ήδη τον τελευταίο καιρό τα ηνία του Οργανισμού τα είχε αναλάβει ο κ.Γεωργακόπουλος καθώς ο απερχόμενος Πρόεδρος Σωτήρης Μπερσίμηςπροετοίμαζε το έδαφος της παραίτησής του λόγω των κακών σχέσεων με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Από την άλλη θρίλερ εξακολουθεί να αποτελεί η υπόθεση του διορισμού του νέου Προέδρου του ΕΟΠΥΥ, μετά την παραίτηση του Σωτήρη Μπερσίμη που αποκάλυψε το HealthReport.gr. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: «Αποκλειστικό: Παραίτηση βόμβα στον ΕΟΠΥΥ! Αποχωρεί ο Πρόεδρος»

Ο παραιτηθείς Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Η διαδικασία της προκήρυξης έχει ήδη ολοκληρωθεί ενώ με βάση το χρονοδιάγραμμα θα έπρεπε ήδη η επιτροπή που ορίσθηκε να έχει καταλήξει σε μια λίστα με δύο πρόσωπα ώστε να προταθούν στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Όλες οι πληροφορίες πάντως του HealthReport.gr συντείνουν ότι το πρόσωπο έχει ήδη βρεθεί πριν φυσικά ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, κάτι που άλλωστε συνηθίζεται στη χώρα μας δεδομένου ότι πρόκειται για πολιτική θέση. Δείτε ΕΔΩ ποιο πρόσωπο προόριζε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας: «Βρέθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ! Όλες οι πληροφορίες»

Από την άλλη όμως φαίνεται ότι για τον νέο Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να συμφωνήσουν μεταξύ τους ο Ανδρέας Ξανθός και ο Παύλος Πολάκης, την ώρα μάλιστα που οι σχέσεις των δύο ανδρών όπως βουίζει η αγορά εδώ και καιρό, δεν είναι και στο καλύτερο σημείο.

Εξάλλου, ενώ η αρμοδιότητα του ΕΟΠΥΥ ανήκε στον Παύλο Πολάκη, ο Ανδρέας Ξανθός με Προεδρικό Διάταγμα που προώθησε εν μία νυκτί, πήρε επάνω του όλες τις βασικές αρμοδιότητες του ΕΟΠΥΥκαθιστώντας τον ουσιαστικά ένα…τμήμα του υπουργείου Υγείας σε απόλυτο έλεγχο.

2 σχόλια:

  1. Που να.....πολιτευθει ο .......? Ποιος θα τον ψηφισει?Καλη η αργομισθια στον χρΕΟΠΥΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποτελει μεγαλη τυχη για τον κλαδο η παραμονη αυτου του εμπειρου και πολυμαθεστατου στελεχους .Ηδη η σεκουριτατε εχει στειλει αντιπροσωπεια για να τον τιμησει για το δημοκρατικο του φρονημα και τις τεραστιες ικανοτητας του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή