Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Βρέθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ! Όλες οι πληροφορίες



Βρέθηκε όπως λένε έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Σωτήρη Μπερσίμη.

Ηealth Report

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ άλλωστε είχε δώσει την παραίτησή του η οποία και έγινε δεκτή από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη στις 11 Οκτωβρίου. Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ που είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr: «Αποκλειστικό: Παραίτηση βόμβα στον ΕΟΠΥΥ! Αποχωρεί ο Πρόεδρος»

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Πάντως ήδη το μεσημέρι της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου οπότε και έκλεισε ο διαγωνισμός που είχε προκηρυχθεί για τη θέση του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ, το όνομα του νέου επικεφαλής είχε ήδη κλειδώσει.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr πρόκειται για έναν νέο επιστήμονα με ειδικές γνώσεις στην πληροφορική, ο οποίος μάλιστα έχει μεγάλη εμπειρία από συστήματα υγείας λόγω και των πανεπιστημιακών του γνώσεων.

Βάση των ίδιων πληροφοριών του HealthReport.gr από υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, το πρόσωπο που θα αναλάβει τη Διοίκηση του Οργανισμού χαίρει της εκτίμησης του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού ο οποίος άλλωστε φαίνεται να κρατά και τα ινία του μεγαλύτερου φορέα Υγείας της χώρας.

Άλλωστε ο υπουργός Υγείας δεν ήθελε να συμβούν φαινόμενα του παρελθόντος. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι δυο άνδρες δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις. Να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Μπερσίμης διορίσθηκε στον ΕΟΠΥΥ όταν υπουργός ήταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ ο Ανδρέας Ξανθός ήταν αυτός που του αφαίρεσε τις περισσότερες αρμοδιότητες από τον Οργανισμό εν μία νυκτί με Προεδρικό Διάταγμα. Ρεπορτάζ που είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr. Διαβάστε ΕΔΩ ενδεικτικά: Αποκλειστικό: Τέλος ο αυτόνομος ΕΟΠΥΥ! Όλες οι αρμοδιότητες στο υπ.Υγείας

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν όλες οι πληροφορίες και αναλάβει το πρόσωπο που έχει αποφασισθεί από την οδό Αριστοτέλους, τότε τις επόμενες τρεις ημέρες ακολουθεί και η τυπική διαδικασία της αξιολόγησης από ειδική Επιτροπή του υπουργείου Υγείας. Η Επιτροπή θα παραδώσει στους υπουργούς δύο ονόματα υποψηφίων που έχουν τα τυπικά προσόντα.

2 σχόλια:

  1. Προσοντα: να ειναι πιο ψευτης απο τον Πινοκιο, καταληψιας, κλεφταρας και (αν ειναι δυνατον!) πιο στοκος απο τον Τακη! Εννοειται με κομματικη ταυτοτητα ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κανει ο δύσμοιρος εκτος απο το να παρει τζαμπα μερικα χιλιαρικα για λιγους μηνες? Σε μια χωρα υπο καταρρευση που η Πρωτοβαθμια Περιθαλψη στηριζεται σε μια χουφτα αναλφαβητα καυκασια γερόντια οικογενειακους γιατρους της συμφοράς και της
    κατάντιας,σε μια άθλια τριτοκοσμικη χωρα των Αριστερων, τι να προσφέρςι αυτος ο άνθρωπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή